De beste foto's; en identiteitsfraude
Afbeelding van aflevering: De beste foto's; en identiteitsfraude

De beste foto's; en identiteitsfraude

Hoe maak je de beste vakantiefoto's? Hoe bescherm je je identiteit op het internet? En: wat hebben we aan het nieuwste hulpje in de keuken, het kweekvleeskookboek?

De beste foto's; en identiteitsfraude

Als de perfecte situatie zich voordoet, het licht geweldig is, iedereen mooi in de lens kijkt. Waarom lukt het dan op dat moment nooit om de juiste foto te maken? In de studio is vannacht te gast Marcel Wiegerinck. Hij is fotograaf en praat u bij over hoe we betere foto's maken.

In de rubriek Leven is Maria Genova te gast. Zij dook in de wereld van identiteitsfraude, list en bedrog. Ze sprak hackers en schrijf daarom het boek "Komt een vrouw bij de hacker". Ze legt ons uit waarom het zo makkelijk is om slachtoffer te worden van fraude en vertelt over hoe levens verwoest werden door een klik op de verkeerde link. Ook werpt ze een nieuw licht op de situatie. Verander uw wachtwoord, wees op uw hoede.

De muziek tijdens deze rubriek wordt verzorgd door Roos Blufpand. Ze is met haar band te gast in de studio en zal vier nummers ten gehore brengen.

In Dit Is De Wereld bellen we met Zuid-Korea en Argentinië. In Dit Was de Dag horen we over het mijnwerkersdrama in Chili van vier jaar geleden. In Dit Wordt de Dag vertelt Koert van Mensvoort over een heel nieuw kookboek dat dinsdag op de markt komt: het kweekvleeskookboek.

Mooie vakantiefoto's

Met fotograaf Marcel Wiegerinck bespreken we tips om goede vakantiefoto's te maken

Komt een vrouw bij de h@cker

Schrijfster Maria Genova deed onderzoek naar internetcriminaliteit en hackers. Haar boek 'Komt een vrouw bij de h@cker' komt ze bij ons bespreken.

Live-muziek: Roos Blufpand

Roos Blufpand zingt van haar CD vier nummer en vertelt over haar 'thee-imago' en haar aankomende theatertour.

Het Laatste Uur

In het laatste uur zijn er in de rubriek 'Dit is de Wereld', gesprekken met Nederlanders die in het buitenland wonen en werken. In de rubriek 'Dit was de Dag' kijken we terug op de mijnramp in Chili en in 'Dit wordt de Dag' kijken we tot slot vooruit naar de dag die gaat komen met de schrijver van het kookboek over kweekvlees.

Deel deze uitzending: