Veiligheid op het internet, en: vinyl
Afbeelding van aflevering: Veiligheid op het internet, en: vinyl

Veiligheid op het internet, en: vinyl

Loopt u nog warm voor lp's?En hoe goed beveiligd is jouw computer?

Vorige week donderdag en vrijdag was de cybertop in Den Haag. Maar digitale veiligheid is niet alleen voor overheden. Ook als gewone burger kun je te maken krijgen met bedreigingen via het internet. We praten met Stijn Jaspers van het Platform voor de InformatieSamenleving. En Vinyl wordt steeds populairder. Bij ons in de studio Tom Korthals van stichting de langspeelplaat en Martijn Geurts van vinylclub.nl. 


Vorige week donderdag en vrijdag was de cybertop in Den Haag. Maar digitale veiligheid is niet alleen voor overheden. Ook als gewone burger kun je te maken krijgen met bedreigingen via het internet. We praten erover met Stijn Jaspers van het Platform voor de Informatiesamenleving. En Vinyl wordt steeds populairder. Bij ons in de studio Tom Korthals van stichting de langspeelplaat en Martijn Geurts van vinylclub.nl 

Live muziek is van Nils Krake. 

In Dit is de wereld vertelt Bert Dokter over zijn reis in Rusland en met Gert de Goeijen vanuit Indonesië. Met hem gaan we het onder andere hebben over de invloed van de IS.

In dit was de dag bellen we met Huub Wijfjes over de oprichting van de EO in 1967. En in dit wordt de dag vertelt 'Ice Man' Wim Hof over zijn poging om het wereldrecord ijsbadzitten te verbreken. 

Presentatie: Maarten Hagg. 

 

 

Beluister fragmenten terug

Beluister fragmenten terug: www.radio1.nl/ditisdenacht 

Of beluister de hele uitzending hieronder. 

Deel deze uitzending: