Arbeidsongeschiktheid en vreemdgaan
Afbeelding van aflevering: Arbeidsongeschiktheid en vreemdgaan

Arbeidsongeschiktheid en vreemdgaan

Ervaart u stress door werk? En bent u wel eens vreemdgegaan?

In Dit is de Nacht gaan we het hebben over arbeidsongeschiktheid, werkdruk en werkloosheid. Hoe kun je de stress die met werk te maken heeft onder controle te houden? We praten erover met loopbaancoach Clarie van de Langeberg. 

Ook gaan we praten over vreemdgaan. Volgens de SGP is overspel, het familiespel met alleen maar verliezers. Die tekst gaan we overigens ook op borden langs de snelwegen zien. Pauline Schueler, verleidkundige, ex-vreemdganger en intimiteitscoach schuift aan om ons als ervaringsdeskundige te vertellen over wat er allemaal meespeelt bij vreemdgaan. Ook aanwezig: Constance van der Eijk, relatiecoach die de Relatie Expert heeft opgezet.  

De livemuziek wordt verzorgd door Esther Groenenberg. 

In dit is de wereld bellen we met Nederlanders in het buitenland over nieuws dat hen raakt. Vanuit Istanbul bellen we met Kees Arendz over de politieke en economische onrust in Turkije. Begint Turkije zo langzamerhand op Griekenland te lijken? Ook bellen we met Jan van Beest vanuit Oekraïne over de situatie daar. 

In dit wordt de dag gaan we het hebben over de Wereld Water Week. En in dit was de dag gaan we 115 jaar terug, naar de sterfdag van de Duitse filosoof Nietzsche. Wat is zijn erfenis? Waarom praten we nu nog over hem? 

 Presentatie: Maarten Hagg 

Luister fragmenten terug via www.radio1.nl/ditisdenacht of beluister de gehele uitzending hierboven. 

Deel deze uitzending: