Dit is de Nacht
Afbeelding van aflevering: Dit is de Nacht

Dit is de Nacht

In Dit is de Nacht ruim baan voor de verhalen van luisteraars. Zij delen hun ervaringen over onderwerpen die spelen. Deskundigen schuiven aan en praten mee. En het nieuws van ver door de ogen van Nederlandse hulpverleners.

Het leed dat ZZP-er heet

Steeds meer mensen beginnen tegen wil en dank als ZZP-er.  Hoe je dit het best kunt doen weet Erik de Vries. Hij is niet alleen zelf ZZP-er, maar dient ook beginnende ZZP-ers van advies. Hij vertelt over de do's en don'ts.

De diepen wonden die seksueel misbruik achterlaat

Na Keulen hebben veel vrouwen nare seksuele ervaringen gehad. Helaas zijn zij niet de enige. Veel mensen hebben nare seksuele ervaringen. Ervaringsdeskundige Anke Laterveer en therapeute Therese Bravenboer praten erover.

Willen we nog wel naar Griekenland?

Volgens de kranten willen we niet meer naar Griekenland op vakantie. Is dit ook zo? De Nederlandse Lzzy Koster zocht het uit. Zij woont in Griekenland.

het werk van Mission Possible

Albert Dokter is directeur van Mission Possible Nederland, een organisatie die Russische probleemgezinnen helpt. In Dit is de Dag vertelt hij over het werk van de organisatie en de bijzondere mensen die hij tegenkomt.

Achtervolgd de Monica Lewinsky- affaire Hillary Clinton?

In 1998 ontkende Bill Clinton iets met Monica Lewinsky te hebben. Amerika deskundige Victor Vlam blikt terug op deze gebeurtenis.

Vrienden en collega's eren Joost Zwagerman

Joost Zwagerman brengt postuum dr dichtbundel Wakend over god uit. Naar aanleiding hiervan brengen collega's een eerbetoon aan de schrijver. Erik Jan Harmens blikt alvast vooruit.

Voor de laatste keer muziek

De laatste keer live muziek wordt verzorgd door de band Rivers.

Deel deze uitzending: