search tag times-circle comment navicon twitter facebook volume-off volume-up play pause stop left right audio video photo

EO Live-event 28 oktober

EO Live gaat het land in! Op zaterdagavond 28 oktober wordt het radioprogramma live uitgezonden vanuit schouwburg Odeon in Zwolle en u kunt erbij zijn! Geniet van livemuziek van United4Christ en Jonny & the Jazzuits, interviews met onder andere ds. Paul Visser, Leo Fijen en Andries Knevel en de weekpreek van ds. Arie van der Veer.

Voor alle info kijk onder het reserveringsformulier!

Reservering EO live

Wat gaat er gebeuren?!

Presentatie
De presentatie is in handen van onze vaste EO Live-presentator: Yvonne Sprunken. Yvonne heet u van harte welkom in de Zwolse schouwburg! Deze uitzending is Hella van der Wijst de sidekick die Yvonne naast zich heeft.

500 jaar Reformatie
In het eerste uur staan we stil bij 500 jaar Reformatie. Wat kunnen protestanten en rooms-katholieken van elkaar leren? Hierover spreekt Yvonne met ds. Paul Visser en met Leo Fijen. 

Andries Knevel
Andries Knevel komt langs om te vertellen over zijn visie op de katholieke kerk en de paus, zijn programma's en zijn pensioen.

Metterdaad
Marco en Marjolein Schuurmans werken voor de CAMA zending in Suriname en komen hierover vertellen in het tweede uur.

Weekpreek van Arie van der Veer
In het laatste uur verzorgt Arie van der Veer de weekpreek waarin hij iets uit de actualiteit combineert met een tekst uit de Bijbel.

Optredens
Gedurende de hele avond zijn er live-optredens van United4Christ en Jonny & The Jazzuits.

United4Christ
Een bevlogen koor met twintig zangers én een orkest met ervaren musici, dat is United4Christ. Met hun muziek brengen ze de inspiratie van het geloof over aan het publiek. Binnenkort lanceert de groep hun eerste cd: ‘Blessings’.

Jonny & the Jazzuits
Jonny & the Jazzuits bestaat uit het viertal Jonny Boston (tenor sax en zang), Mark van der Feen (toetsen), Maurits den Hollander (bas) en Tom Nieuwenhuijse (drums). Ze maakten indruk tijdens hun eerdere optreden in ‘EO Live’ en zijn op 28 oktober terug met hun inspirerende en aanstekelijke muziek! Bij het horen van de verrassende mix tussen swing, gospel en jazz, kun je niet blijven stilzitten.

Programma
· 18.30 uur: deuren open
· 19.00 uur: start live-uitzending
· 22.00 uur: einde programma

Locatie
Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

In de buurt van Schouwburg Odeon liggen drie grote parkeergarages: Q-park Maagjesbolwerk, parkeerdek Emmawijk en parkeerplaats Burgemeester van Roijensingel.

Wilt u bij deze leuke avond aanwezig zijn? Dat kan!

Toegang is helemaal gratis. Wel vragen we u om zich door middel van het bovenstaande formulier op te geven zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen.

Graag tot 28 oktober!