search tag times-circle comment navicon twitter facebook volume-off volume-up play pause stop left right audio video photo

Mijn dochter laat zich ombouwen

Je zult het maar meemaken dat je dochter zich laat ombouwen tot man. Daarnaast is ze ook betrokken geraakt bij de Hare Krishna beweging. Voor Carla is het erg moeilijk om dit allemaal te verwerken en ze vraagt daarom advies van het panel.

VRAAG

Goedenavond,

Op dit moment in mijn leven zit ik in een erg heftige emotionele en moeilijke periode. Mijn dochter zit bij de Hari Krishna-beweging en zit in een veranderingsproces. Zij is van vrouw naar man aan het veranderen. Volgens de artsen in het UMCG in Groningen is zij dus transgender. Zij heeft ervoor gekozen om mij daar niet in te betrekken.U begrijpt dat dit haast onmogelijk is om hiermee om te gaan. Ik ben christen en hecht heel veel waarde aan mijn geloof en God is dé belangrijkste in mijn leven. Ik vind het erg moeilijk om dit voor mijn gevoel in te passen in mijn geloof. Ik besef dat dit een heftig onderwerp is om te bespreken in uw programma, maar toch probeer ik het. Misschien zijn er meer ouders van transgenders die hierover willen praten. Gelovige mensen die net als ik hier mee worstelen.

 

 

Deel deze uitzending: