search tag times-circle comment navicon twitter facebook volume-off volume-up play pause stop left right audio video photo

Hoe vind ik rust? Ik moet zo veel.....

Marianne ervaart het leven als een grote mallemolen. Ze is een werkende moeder met schoolgaande kinderen. Ze heeft een man die ze aandacht wil geven en daarnaast wil ze ook tijd voor zichzelf en voor haar relatie met God. Ze weet niet hoe ze alle ballen in de lucht moet houden.

VRAAG

Hallo. Ik ben Marianne. Willen jullie alsjeblieft  mijn brief bespreken?

Ik ben het zo zat allemaal. Nog geen twee weken thuis van een relaxte vakantie en ik zit alweer in de mallemolen  van alledag en ren de hele dag om gezin, werk en huishouden gecombineerd te krijgen. Ik weet het; ik doe het voor een groot gedeelte, mezelf aan. Ik ben degene die geen nee kan zeggen, die te gemakkelijk denkt.
Maar er moet zoveel. ik wil, maar ik moet (financieel gezien) ook werken. De kinderen moeten naar sport, naar muziek, naar vriendjes, je kunt niet naar de kerk om daar alleen wat te halen, je moet toch ook wat terug doen; kerkenwerk dus. Al met al heb ik het zo druk, dat er geen tijd voor mezelf, en erger; geen stille tijd, geen tijd voor God, geen tijd voor mijn man. Een vriendin waarschuwde me van de week, toen ik mijn hart uitstortte, voor de gevaren van mijn levensstijl, maar  kon niet vertellen, wat ik kan veranderen. U wel?

Marianne