Checkpointdag 2013

Zaterdag 22 juni 2013

Als jij Checkpoint een leuk programma vindt, ben je vast iemand die er wel van houdt om dingen te ontdekken en je grenzen op te zoeken. En als jouw vader Checkpoint eigenlijk ook best leuk vindt dan is de Checkpointdag op zaterdag 22 juni echt wat voor jullie!

Wat gaan we doen?

Waar kun je je vader beter naar toe nemen dan naar het KNVB-terrein in Zeist? We hebben een programma voor jullie georganiseerd dat je nooit meer gaat vergeten. Lachen, zweten, denken, samenwerken en genieten zijn de ingrediënten van deze dag. Het thema is dit jaar superhelden. Natuurlijk is Klaas van Kruistum, presentator van Checkpoint, ook de presentator van deze dag!

Voor wie?

Voor jou en je vader. Overdag is het programma voor vaders en zonen en vanaf eind van de middag voor vaders en dochters in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar.

Heb je broers of zussen in deze leeftijdsgroep, zorg dan dat jij de eerste bent die vraagt of je vader met jou meegaat!

Datum

Zaterdag 22 juni 2013 op het KNVB-terrein in Zeist.

Programma

Voor de vaders en zonen duurt het programma van circa 9.00 tot 15.30. Voor de meiden en hun vaders circa 17.00 tot 22.15. De dag staat in het teken van activiteiten die je met zijn tweeën doet, maar ook in grotere groepen. Maar je verliest je vader nooit uit het oog.

Het wordt een dag waarbij je niet alleen je lichaam, maar ook je hoofd moet gebruiken. En met een beetje geluk landt dat alles in je hart en heb je een herinnering aan deze dag die je nooit meer vergeet omdat het zo bijzonder was voor jou en je vader.

 

Meenemen

Het wordt een actieve dag in de buitenlucht. We raden aan om sportieve kleding aan te doen en bovendien een extra setje kleding en een handdoek mee te nemen.

Wat kost het?

De kosten voor de dag zijn 34,50 euro per persoon. Met z’n tweetjes kost het dus totaal €69,00 euro (excl. €2,50 reserveringskosten per reservering). Bij deze prijs zijn koffie, thee, limonade en  een sportieve warme maaltijd in de avond inbegrepen.

EO-lidmaatschap

De Checkpoint-dag is alleen voor EO-leden. Nog geen lid, dan kun je via het reserveringsformulier lid worden. Een EO-lidmaatschap kost 15,00 euro per jaar, is twaalf maanden geldig en wordt daarna stilzwijgend verlengd. EO-leden krijgen tweemaal per jaar het gratis ledenmagazine EOXtra en profiteren van veel kortingen en voordelen bij EO-producten en -activiteiten.

Locatie

De Checkpointdag wordt georganiseerd op het terrein van de KNVB. Het KNVB terrein is gelegen aan de Woudenbergseweg 56-58 in Zeist. Op dit terrein is parkeren gratis.

Reserveren

De vader/zoondag is al helemaal uitverkocht! Voor de vader/dochteravond zijn er nog wel kaarten.
Reserveer hier je kaarten voor de vader/dochteravond.

Logeren

Je kan de nacht voor de Checkpointdag of de nacht erna met je vader overnachten op het KNVB terrein. Het kost 40,- voor jullie samen en dat is inclusief ontbijt. Meer informatie kun je vinden op de website van de KNVB.

Contact

Vragen en opmerkingen kun je mailen naar: checkpoint@eo.nl.

Geef een reactie

Laat hier je reactie achter
* Verplichte velden

77 Reactie(s)

Annemiek

Hoe oud moet je zijn om naar de checkpointdag te mogen komen en wanneer is deze dag in 2014?

Eline

Ik lees de vraag al vaker, maar wanneer de checkpointdag 2014 en wanneer kan je opgeven? Mvg, Eline

Nathalie van Westerop

Hallo eo organisatie! Geweldig wat jullie allemaal doen. Maar ook ik hoop dat er in de toekomst activiteiten georganiseerd gaan worden voor zonen en hun moeders. Ik heb er 4 en zou het zo leuk vinden om met hun vanalles te ondernemen waar hun plezier aan beleven.

Yolanda

Beste, Ik ben elk jaar te laat met opgeven. Hoe kan ik mijn man en zoon opgeven voor de vader/zoon dag in 2014? Ik hoor het graag.

Ruben Bos

Wanneer kunnen wij ons inschrijven voor de Checkpointdag 2014

julian Kool

Ls, Wanneer is in 2014 de vader/zoon checkpointdag? Kan ik ons al aanmelden. Graag uw reactie. Groet, Julian Kool

Naomi

Hallo ik was vorig jaar te jong kunt u mijn voor 2014 indelen voor vader dochter dag Alvast bedankt,

Bjorn van riet

Hallo je spreekt met Bjorn ik het een vraag aan jullie Ik hou mijn spreekbeurt over checkpoint En wil vragen of jullie informatie hebben en anderen spullen hebben om in de klas uit te delen Mijn adres is Laan van Floris de vijfde 2 2631WL. Nootdorp Alvast bedankt Groet bjorn v riet

Richard

Graag zou ik mij willen opgeven voor de vader dochter dag/avond voor 2014. Ik hoop dat dit al mag of dat jullie kunnen laten weten wanneer ik mij kan opgeven voor 2014. met vriendelijke groet,

Paula Jansen

Leuk idee, een vader/zoon of vader/dochter dag, maar als moeder van 4 zoons heb ik ook wel zin om iets gaafs/stoers te doen met een van mijn zoons met andere moeders met zonen. Heb nl.nog nergens iets gevonden. Wie heeft een idee?

Reserveren

De vader/zoondag is al helemaal uitverkocht! Voor de vader/dochteravond zijn er nog wel kaarten.

Reserveer hier je kaarten voor de vader/dochteravond.