Henk Kamp, Humberto Tan, Frank Sanders, Sonja ter Heijden

78

Talkshow waarin Andries Knevel en Tijs van den Brink gasten ontvangen. Het gesprek van de dag, de laatste ontwikkelingen in de politiek, verdiepende gesprekken met gasten uit de wereld van showbizz en sport en persoonlijke gesprekken over ingrijpende gebeurtenissen in het leven van gewone mensen zijn de ingrediënten van Knevel & Van den Brink.

Henk Kamp

Vandaag kwam naar buiten dat werkgevers en werknemers een akkoord hebben bereikt met Minister Henk Kamp van Sociale zaken en Werkgelegenheid (VVD), over de nieuwe pensioen afspraken. De PVV, SP en FNV Bondgenoten zijn fel tegen het nieuwe pensioenakkoord. De inhoud van het nieuwe akkoord zal Minister Henk Kamp persoonlijk toelichten.

Meer over Henk Kamp

Humberto Tan

Precies een jaar geleden liet presentator Humberto Tan aan tafel bij Knevel & van den Brink zich zeer kritisch uit over het partijprogramma van de PVV. Hij voelde zich toen namelijk persoonlijk geraakt door de plannen voor etnische registratie door de partij van Wilders. Hoe beleeft hij de politieke agenda van Wilders nu? Vanavond kijkt hij onder meer terug op het afgelopen politieke jaar.

Meer over Humberto Tan

Frank Sanders

De Nederlandse musical viert dit jaar zijn 50ste verjaardag en daarom gaat maandag het liedjesprogramma 'Broadway in de Polder' in première. Een show met hoogtepunten uit het oeuvre van Jos Brink en Frank Sanders vol glitter en glamour uit de polder. Frank Sanders collega en jarenlang partner van Jos Brink is nauw betrokken bij de samenstelling van het programma. Aan welk lied heeft hij de beste herinneringen? En hoe ziet hij de toekomst in nu er fikse bezuinigingen op kunst- en cultuur gaan komen?

Meer over Frank Sanders

Sonja ter Heijden

J.K. Rowling was een armlastige bijstandsmoeder in Groot-Brittannië, die op een goede dag besloot om verhalen te gaan schrijven over een tovenaarsleerling die Harry Potter heet. De rest is geschiedenis en Rowling is inmiddels de rijkste vrouw van heel Groot-Brittannië. Aan tafel zit vanavond Sonja ter Heijden, een bijstandsmoeder met 4 kinderen, die 6 jaar geleden ineens besloot om schilderijen te gaan maken. En hoewel ze nog nooit een schilderij heeft verkocht, besloot Museum het Prinsenhof in Delft om maar liefst 15 van Sonja's werken te gaan exposeren. Wordt Sonja de J.K. Rowling van de Lage Landen?

Meer over de tentoonstelling

78 Reactie(s)

www,LOTto,kg
VVD CDA PVV coalitie vooral opgericht en in stand om de bankencrisismisdaigers te beschermen, tegen vervolging. Ze zitten er tot over hun oren in, van El Binkman, de Bosramp en KLaas Knots Gert tot Age M Snijbranders, Wel Link en Zalmonella. Zie www,LOTto,kg
George
Beste Sonja, Erg onder indruk van uw werk. Ik ben professioneel fotograaf en grafisch ontwerper. Wil graag persoonlijk met u kennis maken. We delen gemeenschappelijke interesses. Ik wil graag uw website bouwen. e.george@solcon.nl
George
Beste Sonja, Erg onder de indruk van uw werk!!! Ik ben een professionele fotograaf, grafisch ontwerper en websitebouwer. Ik zou het erg op prijs stellen in een persoonlijk gesprek met u kennis te maken; ten eerste omdat we gedeelde interesses hebben. Ik zou erg graag voor en met u uw website willen bouwen. e.george@solcon.nl
R. Vliex
Beste Sonja, in de uitzending gaf u aan dat u nog geen website heeft. Gaarne ben ik bereid om voor u een passende website te maken. E-mail adres is remie.vliex@torus.nl. Met vriendelijke groet,
Mimi Sprakel
Inderdaad zeer arrogant.
Roher
...alles op het gebied van de economie is de laatste jaren zomaar door onverlaten overhoop gegooid. Van ice-safe via woekerpolissen tot palm-invest. Nu moeten we niet net doen alsof serieuse zaken zoals pensioenen in dat rijtje thuishoort.
tonnie
@ Mirre : 'Het plezier om met gezonde ingrediënten je eigen potje te koken daar moet je voldoende bagage voor hebben en niet iedereen is door moeder natuur zo goed bedeeld. Voel maar DEERNIS voor deze levensdebieltjes Elisabeth, ze hebben bescherming nodig.'' Levensdebieltjes ? Mensen die NIET met gezonde ingredienten hun potje kunnen koken zijn 'levensdebieltjes'' ? Dit is triest, Mirre. Plus SUPER arrogant. Sorry !
Mimi Sprakel
Berichtje van 22.33 uur had beter niet geschreven kunnen worden. Ouwe meuk? Harde waarheid !! Niet zo snel iemand uitlachen.
tonnie
@ Mirre : Alle cijfers die jou niet goed uitkomen zijn uit 'verdachte'' hoek ? En de WAARHEID wordt gepubliceerd in de Volkskrant en het NRC ? En de mc is een succes ? Amai !!!
tonnie
@ Mirre : Het eerste resultaat als je googled. En dan ga ik nog niet eens naar de cijfers van het CBS en de criminaliteitscijfers in Amsterdam. Kom op, Mirre, ik kom niet met ranzige cijfers, ik kom met keiharde feiten. En dan praat ik echt die apekoppen uit Hoogezand niet goed, want daar mag de burgervader mij voor inhuren. Geef ze alle 50 aan pappie en ze worden zo mak als lammetjes. Geef ze een paar weken aan mij en ze steken de rest van hun leven alleen nog maar over bij groen licht. Dat garandeer ik je ! En even over 'gekke'' Geert. Die man heeft vanaf het begin GROOT gelijk wat dat Griekenland betreft en dat gaan nu INEENS veel meer deskundigen inzien !!!

Facebook

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

E-mailadres:
[ Advertentie ]