Eric van 't Zelfde

Eric van 't Zelfde

Rector van Rotterdamse middelbare school: veiligheid boven leerplicht

Drie leerlingen molesteren in februari een 12-jarige medeleerling op een middelbare school in Rotterdam-Zuid. Daarop staat maar één sanctie: de daders moeten van school. Dat dacht althans directeur Eric van 't Zelfde van de Rotterdamse Hugo de Grootschool. Maar de wet ligt dwars. Tot verbijstering van Van 't Zelfde, die zich  voor de rechter moest verantwoorden. 

Voor de school een dure en tijdrovende rechtszaak waarbij het slachtoffertje nog door de daders werd bedreigd en geïntimideerd. Ook Eric van 't Zelfde heeft tijdelijk persoonsbeveiliging gehad. De vrees was dat de rechter de jongens in het gelijk zou stellen. Maar de rechter spreekt uit dat de school in zijn recht staat om leerlingen weg te sturen. Rector: "Opgelucht, want mijn positie was niet houdbaar geweest als de rechter anders had besloten." De rector besloot niet te buigen, ook niet nadat de leerlingen en hun ouders de school voor de rechter daagden middels een kort geding. "Op deze school ben ik de baas en niet de agressieve leerlingen die anderen intimideren en overal maling aan hebben." 

 

Geef een reactie

Vul de onderstaande velden in. * Verplichte velden
6 Reactie(s)

Marthine
Ik heb ook de uitz. Tegenlicht gezien: Kijk allen! Wat een mensen mens is dhr. Van 't Zelfde. Als er een "Potje Over" is in de Begroting: Subsidie aan Hugo de Groot. Zwembad MOET er komen. Tuincentra: nog een paar Tropische Palmen sponsoren. Buiten zwembad, mbt Schoolvakanties. Dhr Van 't Zelfde mag van mij in de Politiek. Maakt niet uit welke Partij, maar ik stem op hem!
joke razenberg
geweldig mensen van de Hugo de grootschool mijn grootste waardering voor jullie werk er moesten meer van mensen zoals jullie zijn ga zo door alle lof
bep becker
Geweldig wat deze man wil bereiken hij moet alleen nooit meer bij knevel en de brink aan tafel gaan zitten want die hebben nog niet begrepen waar het over gaat en zij zijn te dom om dit te begrijpen . Als zij iemand aan tafel krijgen zijn ze nooit eens goed voorbereid dus je kan van die twee niets goed verwachten .De super salarissen die zij ontvangen voor het even daar te zitten zou zo veel beter in de school van Erik besteed kunnen worden .Houd je rug recht Erik ik heb diep respect voor jou .
bep becker
Geweldig wat deze man wil bereiken hij moet alleen nooit meer bij knevel en de brink aan tafel gaan zitten wat die hebben nog niet begrepen waar het over gaat en zij zijn te dom om dit te begrijpen . Als zij iemand aan tafel krijgen zijn ze nooit eens goed voorbereid dus je kan van die twee niets goed verwachten .De super salarissen die zij ontvangen voor het even daar te zitten zou zo veel beter in de school van Erik besteed kunnen worden .Houd je rug recht Erik ik heb diep respect voor jou .
hugo
maya ga aub eens terug naar school want je schriftuur is beneden peil tevens is het zo dat op witte scholen dit soort gedrag niet of bijna niet aanwezig is rara hoe kan dit de Multiculti faalt en dat wordt dagelijks bevestigd
Maya Wildevuur
Ga a.u.b zo door en probeer het over het hele land te versprijden. Dat is de redding voor de kinderen en hun toekomst. Geweldig, eindelijk een man die ergens voor staat.

Facebook

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

E-mailadres:
[ Advertentie ]