Sonja ter Heijden

Sonja ter Heijden

10 juni 2011

J.K. Rowling was een armlastige bijstandsmoeder in Groot-Brittannië, die op een goede dag besloot om verhalen te gaan schrijven over een tovenaarsleerling die Harry Potter heet. De rest is geschiedenis en Rowling is inmiddels de rijkste vrouw van heel Groot-Brittannië. Aan tafel zit vanavond Sonja ter Heijden, een bijstandsmoeder met 4 kinderen, die 6 jaar geleden ineens besloot om schilderijen te gaan maken. En hoewel ze nog nooit een schilderij heeft verkocht, besloot Museum het Prinsenhof in Delft om maar liefst 15 van Sonja's werken te gaan exposeren. Wordt Sonja de J.K. Rowling van de Lage Landen?

Geef een reactie

Vul de onderstaande velden in. * Verplichte velden
6 Reactie(s)

Pointteacher
Leuk verhaal over Sonja ter Heijden. Wat een talent en wat je er dan vervolgens mee kan doen. Vreselijk hoe mensen uit bijv. de bijstand worden gehaald, en de manier waarop dat dan gaat, blijf van de zwakkeren in de samenleving af zou ik zeggen en zoek naar verantwoordelijke oplossingen want dit is in ieder geval niet de juiste manier !
Henk
Ik ben het volledig met Jeanette eens. M.i. zijn er ruim voldoende werkkansen voor deze mevrouw en is het onbegrijpelijk dat zij een bijstandsuitkering krijgt.
peter
had jij met je geklieder daar willen zitten soms jeannette?
anja
wat gaat jouw dat nou aan!! progamma gaat over haar schilderkunst en niet over haar priveleven!!
Rob
Wat een flauwekul zeg ben je soms jaloers dat jij niet kan schilderen.
Jeannette Dorff
Waarom zit Sonja ter Heijden eigenlijk in de bijstand? En waarom werd haar tijdens de uitzending niet gevraagd waarom zij niet werkt?

Facebook

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

E-mailadres:
[ Advertentie ]