Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Podcastliefhebber? Kom naar het NPO Podcast Event!

Kom in contact met je favoriete podcastmakers, luister naar live-opnames van podcastafleveringen, stel vragen en deel tips met andere podcastliefhebbers. Het NPO Podcastevent - dat plaats vindt op 26 juni in Tivoli, Utrecht - is er voor álle liefhebbers van podcasts in Nederland. Ook de EO is op het event vertegenwoordigd met de populaire podcasts Eerst Dit en De Ongelooflijke Podcast.

Deel:

Eerst Dit

Eerst Dit maakt een live uitzending waarin theoloog Dirk de Bree en Daan Molenaar je meenemen in het Bijbelverhaal van Jacob. Jacob worstelt met een onbekende bij de rivier de Jabbok; een keerpunt in zijn leven. In gesprek met het publiek gaat het over 'grenservaringen' naar een nieuwe fase in je leven en de strijd die daarmee gepaard kan gaan voordat je nieuw perspectief ziet. 

Deze sessie is voor iedereen interessant, ook al je niet gelooft in een God. Ieder mens heeft ‘grenservaringen’ en kan daarin strijd ervaren. Je gaat trouwen, krijgt kinderen, je wordt ontslagen… Maar ook: je moet dealen met je verleden, met een scheiding en met verlies.

Ik wil een ticket voor Eerst Dit!
Ik wil een ticket voor Eerst Dit!

De Ongelooflijke Podcast

De Ongelooflijke Podcast is een podcast over de relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Met dit keer de vraag die de mensheid al millennia lang bezighoudt: bestaat God? Is die vraag anno 2022 nog relevant? David Boogerd gaat in gesprek met twee filosofen die eerder veel indruk maakten: atheïst Stine Jensen (Erasmus Universiteit Rotterdam) en christen Emanuel Rutten (Vrije Universiteit Amsterdam). 

Ik wil een ticket voor De Ongelooflijke Podcast!
Ik wil een ticket voor De Ongelooflijke Podcast!

Nieuwsgierig geworden?

Vind je nieuwe favoriete podcast
Vind je nieuwe favoriete podcast

Struin door het aanbod van podcasts en vind je nieuwe favoriete podcast om te luisteren.

--:--