Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Goed Werk | over zin in je werk

Hoe is het op je werk? Heb je er nog zin in, en zie je de zin ervan nog in? Je bent niet de enige die tijdens de pandemie is gaan nadenken over je werk. Daarom is deze podcast geknipt voor jou.

In dit tweede seizoen van de podcast Goed Werk spreken Margje Fikse en kantooramazone Japke-d. Bouma wekelijks over alles wat jouw dagelijks werk raakt. Samen praten zij met gasten die het helemaal anders zijn gaan doen met hun werk. Wat kun jij leren van hun beslissing om over te stappen naar iets totaal anders?

Abonneer je op de podcast en deel jouw ervaringen via Goed Werk op LinkedIn. Houd de berichten van Japke op Twitter en Linkedin scherp in de gaten, want we willen graag dat je meepraat.

Seizoen 1

In het eerste seizoen van Goed Werk vind je gesprekken over andere belangrijke thema’s rond je dagelijkse werk, zoals thuiswerken, functioneringsgesprekken, burnouts en nog veel meer. Die gesprekken worden geleid door Arie Boomsma.

Hoe houd je het vol, hoe houd je het contact met collega’s. En wat betekent thuiswerken voor de verhoudingen met je baas. Over deze en andere onderwerpen gaat Arie Boomsma in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen. Ben jij een jobhopper of vind je het juist lastig om regelmatig het roer om te gooien? Heb jij nog zin in je werk, en zie je de zin er ook van in?

Goed Werk (EO) - Arie Boomsma