Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Het A-Woord

Deze dramaserie vertelt het verhaal van een gezin waarbinnen het jongste kind autisme heeft. Moeder Mariël (gespeeld door Lies Visschedijk), vader Teun (gespeeld door Guy Clemens) en de rest van de familie proberen om te gaan met het feit dat Sam anders is dan anderen. Ze doen er alles aan om het beruchte A-woord te vermijden. Lees meer

Contact over mijn situatie

Heeft u de serie gezien, herkent u zich erin en zou u daar graag over door willen praten? Dan kunt u contact opnemen met stichting Balans of met de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Balans is de vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsproblemen. Balans-advieslijn voor inhoudelijke vragen dagelijks van 10.00 - 13.00 uur ( (030) 225 50 50 via menukeuze 3).

Met de NVA kunt u ook contact opnemen als u autisme vermoedt in omgeving en/of u advies wilt. De informatie en advieslijn van de NVA is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur via tel. 030 – 22 99 800 (optie 3 in het keuzemenu). Ook zijn ze per mail bereikbaar: advies@autisme.nl.

Wist je dat..

Spotify afspeellijst Het A-Woord

Wist je dat..

Wist je dat Sam alleen maar muziek luistert van Nederlandse artiesten? Check hier zijn afspeellijst!

Het A-Woord | Official Trailer

vanaf 21 september 21.35 uur | NPO 1

Het A-Woord | Official Trailer

Een uniek kind, of een bijzondere familie? ‘Het A-Woord’ is een feelgood dramaserie met o.a. Lies Visschedijk en Peter Blok over een gezin, waarvan het jongste kind, Sam, autisme heeft. Aanvankelijk doen ze er alles aan om het beruchte a-woord te vermijden, maar ondanks hun goed bedoelde en soms hilarische pogingen, beseffen ze gaandeweg dat de norm niet altijd de norm hoeft te zijn.

--:--