Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Martine in de Morgen

Het programma met liefde voor muziek en aandacht voor jou. Geniet van bekende Radio 2-artiesten, nieuwe artiesten en nummers vol verhalen.

Elke zaterdag tussen 04.00 en 07.00 uur op NPO Radio 2

Heel vroeg op zaterdag neemt Martine je mee richting het daglicht. Tussen liedjes van bekende Radio 2-artiesten stopt ze nieuwe artiesten en nummers vol prachtige verhalen. Met liefde voor muziek en aandacht voor jou.

Een positieve start

De zaterdagochtend op NPO Radio 2 is voor Martine inmiddels vertrouwd: “Sinds 2019 draai ik op dit tijdstip muziek over thema’s waar je nét wat meer in hoort: liefde, leven, dood, angst, hoop… Het zit er allemaal in. We starten al vroeg - om 04.00 uur – en gaan tot 07.00 uur door. Ik heb het voorrecht om de dag te starten met een heel diverse groep luisteraars: van mensen die niet kunnen slapen, tot vrachtwagenchauffeurs die al vroeg op pad zijn om supermarkten te bevoorraden én ouders die hun kind naar een voetbalwedstrijd aan de andere kant van Nederland moeten rijden. Dit programma is er voor iedereen die de ochtend rustig en positief wil beginnen.”

Presentator

Gepresenteerd door

Martine ten Klooster

Nieuwsbrief Zingen & Bidden

Iedere 14 dagen informeren we je met inspirerende content over muziek, gebed en geloof waarin we laten zien hoe geloof relevant en aantrekkelijk is voor allerlei groepen mensen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--