Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Programma's

Televisieprogramma's

De Nachtzoen
vandaag om 01:00 uur

De Nachtzoen

Deze Ambassadeur van de Liefde wist na het zien van een documentaire wat haar te doen stond. Met lege handen vertrok ze naar Lesbos om mensen te helpen.

Rail Away: Prien-Freilassing-Berchtesgaden
gisteren om 19:50 uur

Rail Away: Prien-Freilassing-Berchtesgaden

We trekken per trein door het mooie Zuid-Duitse Berchtesgadener Land in de deelstaat Beieren. In Prien am Chiemsee stappen we op de trein naar Freilassing.

Geloof en een Hoop Liefde
gisteren om 17:50 uur

Geloof en een Hoop Liefde

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers.

Checkpoint
gisteren om 16:45 uur

Checkpoint

Wie kan er beste omgaan met superkrachten zoals jouw strip- en gamehelden hebben? De jongens of de meiden? En ben je het ook weleens zat om de hele dag maar voor van alles van de bank te...

Rail Away
gisteren om 14:35 uur

Rail Away

De reis gaat van de hoofdstad van de fjorden de bergen in. Dus van Bergen aan de groene kust tot een halve meter sneeuw en de spectaculaire vergezichten.

Adieu God?
zo 10 dec 2017 om 23:40 uur

Adieu God?

Presentator Jeroen Pauw laat zich regelmatig kritisch uit over het geloof. Daarom nodigde Tijs van den Brink hem uit om te gast te zijn.

Checkpoint
zo 10 dec 2017 om 18:20 uur

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden.

Checkpoint
zo 10 dec 2017 om 14:05 uur

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland.

Checkpoint
zo 10 dec 2017 om 14:00 uur

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden.

Songs of Praise
zo 10 dec 2017 om 12:00 uur

Songs of Praise

Wie werd BBC-schoolkoor van het jaar? In dit eerste deel stellen zes deelnemende kinderkoren zich voor. En de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

Het Vermoeden
zo 10 dec 2017 om 11:30 uur

Het Vermoeden

Inez van Oord was de drijvende kracht achter de tijdschriften Seasons en Happinez. Als kind vond ze de kerk een vreugdeloze plek. Voor haar boek Rebible verkent ze opnieuw haar christelijke...

Metterdaad
zo 10 dec 2017 om 10:05 uur

Metterdaad

Arjan Lock is in Libanon om verhalen van hoop te vertellen over Syrische vluchtelingen.

De Kapel
zo 10 dec 2017 om 09:55 uur

De Kapel

Ds. Van der Veer spreekt over een tekst van de profeet Jeremia. Mensen zijn geneigd om lasten door te schuiven naar een ander. Maar God draagt Jeremia op een juk te maken en dat op zich te...

Nederland Zingt op Zondag
zo 10 dec 2017 om 09:15 uur

Nederland Zingt op Zondag

Merken we als gelovigen verschil in ons leven door ons geloof? Soms lijkt dat niet zo. We delen immers dezelfde zorgen als ongelovigen. Toch is er een groot verschil. We staan er niet alleen...

Ik mis je
zo 10 dec 2017 om 09:00 uur

Ik mis je

'Een frisse vrouw met veel humor', zo typeert Margreet Borsboom haar moeder. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie.