Trailer Denkstof serie 2 online

Trailer Denkstof serie 2 online

Gloednieuwe serie met meer sprekers

Nog even geduld, want na het succes van de eerste Denkstof-serie komen Zendtijd voor Kerken en EO al eind februari met serie 2.

In deze 15 nieuwe filmpjes vol bezinnings- en geloofsvragen op NEO vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Hoe ga jij om met jouw persoonlijke talenten?
Praten met God, hoe doe je dat eigenlijk?
Pornoverslaving
Omgaan met nepgoden.

Ook presenteren we binnen de nieuwe serie twee nieuwe gezichten: Jurjen van Houwelingen en Almatine Leene. Denkstof 2 wordt nog urgenter, nog spraakmakender en is speciaal gemaakt voor jou!

Geef een reactie

Vul de onderstaande velden in

* Verplichte velden

21 Reactie(s)

Elledee

Hoi Joop, ik zie echt zoo vaak een reactie van jou, en elke keer in dezelfde trant (daarom neem ik aan dat jij het elke keer bent). Ik kan me je vragen goed voorstellen, want als ik zou zeggen dat ik zelf zo zeker ben over God, dan lieg ik. Maar toch... waarom zo negatief? waarom proberen anderen keihard onderuit te schoffelen? of ben je (stiekem) op zoek naar antwoorden (like every human being...)?

Joop

Paula, dat schreef ik al, ik ben benieuwd hoe je als gelovige in een nep god een andere nep god ontmaskerd. Ik ben benieuwd welke criteria men handhaaft zonder de eigen god voor joker te zetten. Dit is mijns inziens onmogelijk, maar ik zal zeker via internet dit programma bekijken. (ik woon aan de andere kant van deze prachtige evolutie bal)

paula

Joop: Ik zou zeggen, wacht even tot de aflevering over nepgoden er is, bekijk hem zelf en stel er dan vragen over :)

Joop

Hallo slimme Marc, ik poneer een stelling, geen vraag. Ook ben ik de leeftijd van 12 al lang gepasseerd, vandaar dat ik ook deze stelling hier heb neergezet. Het is echt lachwekkend dat mensen die zelf in een door woestijn nomaden gecreëerde god geloven alle andere geloven proberen af te zeiken, terwijl hun eigen god ook een neppert is van de bovenste plank, net zoals alle andere goden. Waarschijnlijk heb jij de leeftijd van 12 nog niet bereikt, want jij gelooft nog in sprookjes, ik ben die al geruime tijd ontgroeid. Ik wens je veel luistergenot als pappie je voorleest over de boom des levens, de pratende slang, de engeltjes, de draken en een ark van 150 meter lang, waar alle dieren ter wereld op passen, inclusief enkele honderdduizenden tonnen voedsel. Droom maar lekker door.

Mark Eikema

Joop: stel je nu een vraag, of poneer je een stelling? Of ben je gewoon twaalf?

Joop

Ik ben benieuwd hoe mensen, die zelf in een nep god geloven, omgaan met andere nep goden en wat de definitie is van een nep god. Hoe stel je vast of een god echt of nep is? Alle goden zijn immers nep, er is nog nooit een echte god aangetoond.

Ilse

Ben benieuwd! Vond de afgelopen afleveringen allemaal ontzettend goed en pakkend! Ga zeker weer kijken/luisteren!

Marieke

Ben benieuwd :) Vorige serie was zo nu en dan erg inspirerend!

Johan - Ede

Tof, zie er nu al naar uit! Heerlijk prikkelende filmpjes...

Pieter

echt heel gaaf, ik kijk er naar uit.