Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Koning Willem-Alexander is jarig: 50 jaar!

Unieke fotocollage: Van baby tot koning van ons land

Meer

geloven midden in het leven

Je bevindt je in het online magazine van de Evangelische Omroep voor christenen die altijd en overal geloven: tussen de deadlines op het werk door, achter het aanrecht met gillende kinderen, in de file, sportend met vrienden, in discussie met je pubers, tijdens een straat-BBQ of… uitgeteld voor de buis. EO geloven brengt christelijk nieuws en ervaringen van andere gelovigen, gidst en biedt verdieping voor de spaarzame rustmomenten. Want geloven doe je midden in het leven!

Actueel

Agenda

20 mei 2017

Eva's Zomerwandeling

'Uw koninkrijk kome'... Deze bekende regel uit het Onze Vader kennen we allemaal. Het is een zin waar verwachting uit spreekt en hoop! Maar verwijst Jezus hier alleen naar de toekomst? Of kunnen we hier op aarde ook al iets van Gods Koninkrijk zien? Na een inleiding van Jurrien ten Brinke en heerlijke muziek, ga je op pad en ontdek je zelf meer. Terwijl je een van de prachtige wandelroutes loopt, alleen of met vriendinnen, praat je erover, denk je erover na en bid je ervoor. Dus, trek je wandelschoenen aan en geniet van een ontspannen en verdiepende ochtend of middag in de natuur.

10 juni 2017

EO-Jongerendag

Op zaterdag 10 juni 2017 is het zover: de 43e editie van de EO-Jongerendag! Kom samen met 25.000 anderen naar GelreDome in Arnhem om samen te zingen, te bidden, feest te vieren en stil te staan bij het thema "Fear not".
22 juni 2017

Visie Openlucht praise 19.30 – 22.00 uur

Op donderdag 22 juni trakteren we u op een openlucht praise-avond op het grote grasveld naast het EO-gebouw. Tijdens dit feestelijke jubileumevent strijden drie finalisten om de titel 'Beste kerkband van Nederland'. Dat betekent dat we heerlijk gaan zingen onder leiding van de drie enthousiaste bands. Uiteraard mag u tijdens deze avond stemmen op uw favoriet. Onder het genot van een hapje en een drankje duiken we in de geschiedenis van de EO met de jubileumquiz, verwelkomen we een Mystery Guest, kunt u luisteren naar live-interviews en in gesprek gaan met Visie-columnisten. Uiteraard is ook de redactie van Visie aanwezig.

Levenslessen

Verdieping

‘Papa, hoe groot is de hemel?’

Toen zijn zoon Niklas 10 jaar was, stelde hij sterrenkundige Heino Falcke de volgende vraag: “Papa, hoe groot is de...

Wat gelooft onze koning eigenlijk?

Voor Koning Willem-Alexander is geloof een privézaak. Omdat hij koning wil zijn voor iedereen, zegt hij weinig over zijn...

Een schim van mezelf

Terwijl ik naar de grote, houten deur van de kerk loop, blaast de wind mijn pet bijna van mijn hoofd. Alsof hij wil...

{{ article.title }}

{{ article.intro | crop:true:main.maxCharacters($index) }}

:-( Fout bij het laden van artikelen, probeer het later nog eens.
Einde van de lijst bereikt, meer hebben we niet :-)