Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

"Ik wil een oud grijs omaatje worden"

Snowboardster Bibian Mentel in 'De Kist'

Meer

geloven midden in het leven

Je bevindt je in het online magazine van de Evangelische Omroep voor christenen die altijd en overal geloven: tussen de deadlines op het werk door, achter het aanrecht met gillende kinderen, in de file, sportend met vrienden, in discussie met je pubers, tijdens een straat-BBQ of… uitgeteld voor de buis. EO geloven brengt christelijk nieuws en ervaringen van andere gelovigen, gidst en biedt verdieping voor de spaarzame rustmomenten. Want geloven doe je midden in het leven!

EO Webradio

Onbekend

Onbekend

Agenda

5 november 2016

Open Doors-dag 2016

Kiezen voor Jezus Christus heeft voor christenen in meer dan vijftig landen grote gevolgen. Ze worden vervolgd en hebben te maken met trauma’s. Vervolgde christenen uit Syrië en Nigeria delen hun ervaring op de Open Doors-dag.
5 november 2016

BEAM Festival

Na twee succesvolle edities organiseert BEAM dit jaar opnieuw het BEAM Festival. Een festival zoals je dat van BEAM verwacht: ontspannen, positief, creatief, inspirerend en een plek waar je elkaar en God kunt ontmoeten.
18 november 2016

Eva's Vriendinnenweekend 2016

Heb je zin om er een paar dagen tussenuit te gaan met vriendinnen? Dan is Eva’s vriendinnenweekend wat voor jou! Dit jaar is het thema 'The please disease'. Wat dat inhoudt? Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp vertellen je er van 18 tot 20 november alles over.

Levenslessen

Verdieping

"Geef kinderen aan de deur iets positiefs mee"

Nog even en het is weer Halloween. In steeds meer delen van Nederland gaan kinderen – al dan niet verkleed – langs de...

Puberaal

Tienduizenden Nederlanders hebben, sinds een wijziging van de donorwet door de Tweede Kamer is goedgekeurd, hun...

5 bijbelteksten die je huwelijk versterken

In de Bijbel zijn veel teksten te vinden over trouw en relaties. Veel van deze teksten zijn van toepassing op het...

{{ article.title }}

{{ article.intro | crop:true:main.maxCharacters($index) }}

:-( Fout bij het laden van artikelen, probeer het later nog eens.
Einde van de lijst bereikt, meer hebben we niet :-)