Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

geloven midden in het leven

Je bevindt je in het online magazine van de Evangelische Omroep voor christenen die altijd en overal geloven: tussen de deadlines op het werk door, achter het aanrecht met gillende kinderen, in de file, sportend met vrienden, in discussie met je pubers, tijdens een straat-BBQ of… uitgeteld voor de buis. EO geloven brengt christelijk nieuws en ervaringen van andere gelovigen, gidst en biedt verdieping voor de spaarzame rustmomenten. Want geloven doe je midden in het leven!

EO Webradio

Onbekend

Onbekend

Agenda

9 december 2016

EO Adventsreis naar Lapland

Laat u tijdens deze reis betoveren door sneeuw en ijs en tijdens fantastische activiteiten als een huskytocht of sneeuwschoenenwandeling. Naast de adembenemende natuur ontdekt u ook de Samische (Lapse) cultuur, vieren we de kortste dag van het jaar (St. Lucia Day) en bezoeken we op zondag een Finse kerkdienst. We sluiten de reis af in Helsinki. De kans om tijdens een wintervakantie in Finland het Noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan deze reis. Tijdens de reis zoeken we met elkaar de verdieping in de bijbel. Het thema is Op zoek naar schitterend adventslicht.
11 december 2016

Kerstfeest op de Dam

Zondag 11 december is het weer zover!
24 april 2017

Naar Israel met Andries Knevel

In 2017 bestaat de EO 50 jaar en dat vieren we met een aantal bijzondere reizen! Onder andere maar liefst vier verschillende reizen, in dezelfde periode, naar Israël. Samen met Kees Kraayenoord bezoeken we Israël en Jordanië. In een rustig reistempo bezoeken we samen met ds. Arie van der Veer de belangrijkste bezienswaardigheden in Israël. Andries Knevel neemt ons naar de boeiende cultuur en prachtige natuurplekken in Israël, die bovendien nog niet eerder in een reis zaten en met BEAM organiseren we een jongerenreis. De reis met Andries Knevel is geschikt voor een ieder die al eens in Israël is geweest, maar zeker ook voor een ieder die voor de eerste keer naar Israël gaat. We doen tijdens deze reis zowel de geijkte plaatsen aan, maar ook nieuwe minder bekende plaatsen waaronder een aantal bijzondere natuurparken. En we maken van dichterbij kennis met de Joodse cultuur en tradities.

Levenslessen

Verdieping

Het refrein van Kerst

Wachten is emotie. Als je wacht op hulp en redding, kan de twijfel toeslaan, de angst en de wanhoop. Wie wacht op goed...

Beste Jeroen Pauw,

Komend voorjaar vijf jaar geleden startten we met het programma AdieuGod?. In die vijf jaar hebben we jou regelmatig...

Hoe bewaar jij je geduld?

De decembermaand is niet alleen feestelijk, maar kan ook jachtig en druk zijn. Het is een tijd waarin je geduld...

{{ article.title }}

{{ article.intro | crop:true:main.maxCharacters($index) }}

:-( Fout bij het laden van artikelen, probeer het later nog eens.
Einde van de lijst bereikt, meer hebben we niet :-)