Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Koning Willem-Alexander wordt 50 jaar!

Unieke fotocollage: Van baby tot koning van ons land

Meer

geloven midden in het leven

Je bevindt je in het online magazine van de Evangelische Omroep voor christenen die altijd en overal geloven: tussen de deadlines op het werk door, achter het aanrecht met gillende kinderen, in de file, sportend met vrienden, in discussie met je pubers, tijdens een straat-BBQ of… uitgeteld voor de buis. EO geloven brengt christelijk nieuws en ervaringen van andere gelovigen, gidst en biedt verdieping voor de spaarzame rustmomenten. Want geloven doe je midden in het leven!

Actueel

Agenda

26 april 2017

Met BEAM naar Israel

Bij BEAM zijn wij enthousiast over Jezus en hoe tof is het om in zijn voetstappen te treden? We gaan op reis naar Israel en jij kan met ons mee! In 8 dagen crossen we door het land.
20 mei 2017

Eva's Zomerwandeling

'Uw koninkrijk kome'... Deze bekende regel uit het Onze Vader kennen we allemaal. Het is een zin waar verwachting uit spreekt en hoop! Maar verwijst Jezus hier alleen naar de toekomst? Of kunnen we hier op aarde ook al iets van Gods Koninkrijk zien? Na een inleiding van Jurrien ten Brinke en heerlijke muziek, ga je op pad en ontdek je zelf meer. Terwijl je een van de prachtige wandelroutes loopt, alleen of met vriendinnen, praat je erover, denk je erover na en bid je ervoor. Dus, trek je wandelschoenen aan en geniet van een ontspannen en verdiepende ochtend of middag in de natuur.

10 juni 2017

EO-Jongerendag

Op zaterdag 10 juni 2017 is het zover: de 43e editie van de EO-Jongerendag! Kom samen met 25.000 anderen naar GelreDome in Arnhem om samen te zingen, te bidden, feest te vieren en stil te staan bij het thema "Fear not".

Levenslessen

Verdieping

Lang leve de Koning!

Aanstaande donderdag (of eigenlijk vanaf woensdagavond) is het weer zo ver: dan vieren we als goeie Hollanders onze...

Na regen....

We staan met acht EO-collega’s aan de start van de Amstel Gold Race, de amateurvariant van de wedstrijd die de...

Koning Willem-Alexander wordt 50 jaar!

Koning Willem-Alexander is jarig en dat vieren we. Van schattige baby tot student, en van man tot Máxima tot koning van...

{{ article.title }}

{{ article.intro | crop:true:main.maxCharacters($index) }}

:-( Fout bij het laden van artikelen, probeer het later nog eens.
Einde van de lijst bereikt, meer hebben we niet :-)