Ga naar submenu Ga naar zoekveld

5 christelijke t-shirts die jij wilt hebben (en een mok)

Nieuwe kleding is altijd leuk, maar met een bijzondere boodschap wordt het nog leuker! In dit lijstje vind je een hele boel t-shirts en hoodies met een mooie christelijke quote erop. Leuk om te geven, nog leuker om in je eigen kledingkast terug te vinden…

Deel:
christelijke t-shirts

De Psalmen zitten vol mooie woorden en boodschappen waar we stil van mogen worden. Zo zegt Psalm 46 vers 10 ook: “Wees stil en weet dat Ik met jou ben.” Een prachtige manier om de Psalmen uit te dragen op een T-shirt.

christelijke t-shirts

Wie zong dit kinderversje ook altijd voor het slapen gaan vroeger? Lekker nostalgisch, maar ook een grappige quote voor een shirt. “Heere, houd ook deze nacht, over mij getrouw de wacht.”

christelijke t-shirts

Deze webshop heeft een heleboel écht mooie shirts en truien met prachtige teksten. De teksten kunnen ook op niet-christelijke wijze worden geïnterpreteerd, maar wij weten wel beter natuurlijk!

christelijke t-shirts

Dit t-shirt is helemaal leuk als je gaat sporten. De tekst sluit goed aan bij alle extra stappen die je stappenteller meet. “They will run and not grow weary.” Met dit t-shirt haal jij je 10.000 stappen wel!

christelijke t-shirts

We zijn allemaal kinderen van God, maar dit shirt is toch echt voor de kinderen onder de leeftijd van 8 jaar. We zouden hem zelf eigenlijk ook wel willen…

christelijke t-shirts

Dit is toch eigenlijk heel grappig? Geen kledingstuk, maar een mok die je ‘opnieuw kan vullen’. Letterlijk, maar jij wordt daarnaast figuurlijk gevuld met de Heilige Geest. Een mok met een knipoog voor wie ervan houdt. (Ook een leuk Vaderdagcadeautje.)


Nog niet uitgeshopt na al deze creatieve t-shirts? Bekijk hier een lijstje met de meest creatieve sokken (nog zo'n ding voor Vaderdag).

--:--