Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Doe mee: vijftig rituelen van Pasen naar Pinksteren

Kom tot rust door wekelijkse rituelen in jouw mailbox tussen Pasen en Pinksteren te ontvangen. Met muziek, wandelen, video, recepten en meer.

Deel:

En dan is het opeens bijna Pasen. Misschien heb je in de aanloop naar Pasen wel tijd genomen voor bezinning en reflectie. Maar Tweede Paasdag is nog maar nauwelijks voorbij en hup, daar begint het plannen, rennen en regelen weer. Wanneer kom je tot rust? Wanneer heb je tijd om na te denken over de keuzes die je maakt?  

De Woestijnvaders, monniken uit de eerste eeuw, wisten precies hoe je iedere dag tot rust komt, ook als het druk is. Daarom hebben we ons door hen laten inspireren en hebben we iets moois voor je bedacht…  

Wat kun je verwachten? 

Bij deze vijftig rituelen van Pasen naar Pinksteren helpen we je om elke dag een moment stil te staan. Elke zondagochtend tussen Pasen en Pinksteren ontvang je een mail met zeven korte dagelijkse rituelen voor die week. In nog geen tien minuten per dag word je opgeladen, aan het denken gezet of uitgedaagd. 

Reis met ons mee, langs de verhalen van een aantal personen in de Bijbel die betrokken waren bij het verhaal van Pasen en Pinksteren. Mensen die geloofden in een nieuwe dag. Bij deze rituelen gebruik je al je zintuigen: je leest, wandelt, luistert en proeft. 

Dank voor je interesse! De 50-dagenperiode is inmiddels voorbij, de inschrijving is helaas gesloten. 

--:--