Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mounir Samuel: 'Geestelijke armoede is de grootste pandemie'

Een gesprek van hart tot hart in De Ongelooflijke Podcast

In De Ongelooflijke Podcast gaan Journalist David Boogerd en voormalig Theoloog Des Vaderlands Stefan Paas in gesprek met hun gasten. In deze aflevering spreken ze met Mounir Samuel over de grote behoefte die er momenteel is aan een écht gesprek. Mounir merkt dat er vaak geen ruimte is om te praten over wat echt belangrijk is en merkt dat de geestelijke armoede de ware pandemie is vandaag de dag. Dit indringende, verhelderende maar ook emotionele gesprek kun je nu luisteren.

Deel:

Luister naar aflevering #44 van de Ongelooflijke Podcast: Geloof, gender en het failliet van het identiteitsdenken met Mounir Samuel en Stefan Paas.

Over Mounir Samuel

Mounir Samuel (1989) is politicoloog, journalist, theatermaker en auteur. Hij werkt op de scheidslijnen van media, kunst en cultuur. Hij won o.a. de Dick Scherpenzeelprijs voor jong journalistiek talent en de Lira Correspondent aanmoedigingsprijs voor journalistiek talent onder dertig jaar. Daarnaast stond hij op de longlist van de European Press Prize. Hij is correspondent van de Groene Amsterdammer. Onlangs verscheen zijn elfde boek bij uitgeverij Jurgen Maas: Noodzakelijke gesprekken – reflecties op een nieuwe wereld.

Mounir Samuel2

Meer luisteren?

De Ongelooflijke Podcast
De Ongelooflijke Podcast

'De Ongelooflijke Podcast' gaat over de relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Journalist David Boogerd en theoloog Stefan Paas voeren verdiepende gesprekken met spraakmakende gasten.

Meer Podcast inspiratie nodig?
Meer Podcast inspiratie nodig?

Heb je de smaak te pakken gekregen na het luisteren van deze Podcast? Neem eens een kijkje op de Podcast pagina en vind jouw nieuwe favoriete Podcast.

--:--