Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘God heeft dit voor ons bedacht, dat is toch supertof?’

Nelleke ten Brinke werkt met essentiële oliën

Wie zijn de profeten van deze tijd? En welke boodschap hebben zij voor ons? 'Moderne profeet' Nelleke ten Brinke vertelt.

Deel:

“Toen de eerste berichten over het coronavirus Nederland bereikten, gingen bij mij allerlei alarmbellen rinkelen. In het begin draaide alles om het ontlasten van de zorg en het opbouwen van groepsimmuniteit. Het vergroten van de zorgcapaciteit lijkt geen enkele prioriteit te hebben, en over het opbouwen van een natuurlijke groepsimmuniteit wordt niet meer gesproken.

Het doet me vooral pijn dat bij het zoeken naar een soort ‘oplossing’ alle pijlen zijn gericht op het grote verdienmodel van The Big Pharma. Er is maar één gebod: ‘Gij zult gevaccineerd worden en dat zal u en ons redden.’ Terwijl het coronavaccin nog in een experimentele fase is. De bijwerkingen van dit vaccin zijn enorm heftig. En als je kijkt naar Israël, weet je dat vaccineren helemaal geen oplossing is. De werkzaamheid van het vaccin blijkt erg beperkt.

Ik geloof dat onze levensstijl grote invloed heeft op onze gezondheid. Bij coronapatiënten is er vaak sprake van onderliggend lijden. Hoe wij met ons lichaam, onze tempel omgaan, is dus van groot belang. Men gaat totaal voorbij aan wat God prachtig in de schepping heeft gelegd en hoe de natuur in kan werken op geest, ziel en lichaam. We doen er vrijwel niets mee.

In bijna alle planten en bloemen zitten sappen of oliën. Deze extracten kun je destilleren en gebruiken voor vele doeleinden. Dit doet men al duizenden jaren. De Bijbel staat vol met mooie verhalen hierover. Ik zie in mijn werk hoe mensen opknappen van natuurlijke producten en hoe het bijvoorbeeld heilzaam werkt bij slapeloosheid en somberheid. God heeft dit allemaal voor ons bedacht, dat is toch supertof?”

Nelleke ten Brinke (41) is life-coach en werkt voor haar eigen onderneming DripDrup met pure essentiële oliën.

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--