Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gratis: Cursus 'Mensen van de weg'

Laat je 10x inspireren door het leven van Jezus

De Lazarus-cursus Mensen van de weg is terug van weggeweest en heeft een nieuwe vorm: vanaf nu kun je de cursus online aanvragen. Je ontvangt ‘m dan in de vorm van e-books (pdf-formaat) in je mailbox. Helemaal gratis.

Deel:

Wat is Mensen van de weg?

Mensen van de weg is een 10-delige cursus waarin elke keer een levensvraag wordt besproken, zoals: Hoe ga ik om met verlies? Waarom leef ik? Hoe word ik gelukkig? Mensen van de weg biedt geen pasklare antwoorden, maar is een gids voor een open zoektocht. Je overdenkt waar je zelf staat op je levenspad en of de weg van Jezus je richting kan geven. Welke keuzes maakte hij? Wat dreef hem? Elke keer sluit je af met een symbolische opdracht.

Waarom Mensen van de weg?

Met Lazarus proberen we je bijna dagelijks te inspireren met ons online platform. Maar het is ook fijn om in je omgeving gesprekken te kunnen voeren over onderwerpen die je raken. Dit is een laagdrempelige cursus die je in je kerk, of in je vriendengroep, etc. kunt doen. Door samen te zoeken en je (geloofs)inzichten eerlijk te delen, kom je verder.

Voor wie is Mensen van de weg?

Mensen van de weg is een beproefd concept dat al door honderden groepen in Nederland gedaan. Jorn deed ‘m zelfs meerdere keren. ‘Wat me het meest is bijgebleven van de avonden is dat alle deelnemers op zoek waren naar houvast, na een periode van teleurstelling. Dat gold ook voor mezelf. Ook ik was op zoek naar waar ik pas in het christelijke plaatje. De avonden waren vol hoop. Ik ben erg onder de indruk van de mooie verhalen en mensen die ik heb ontmoet. En ik ben verrast. Door God en door anderen.’

De cursus is geschikt voor mensen die niets over Jezus weten, maar net zo boeiend voor wie al heel bekend is met de Bijbelse verhalen.

Vraag de cursus Mensen van de weg aan!

Vraag de cursus Mensen van de weg aan!

De 10-delige Lazarus-cursus Mensen van de weg kun je gratis aanvragen. Je ontvangt dan een handleiding in pdf-formaat voor een gespreksleider en voor een deelnemer. Ook zitten er afbeeldingen bij die kunt gebruiken voor opdrachten tijdens de avonden.

Klik hier om te bestellen!
--:--