Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Is jouw zanggroep de beste van Nederland? Meld je aan voor 'Zing!'

'Zing!' komt terug - meld je aan voor seizoen 2

Ben jij onderdeel van een getalenteerde zanggroep? Dan hebben we geweldig nieuws: het tv-programma 'Zing!' komt terug! Voor dit nieuwe seizoen zoeken we opnieuw allerlei soorten zanggroepen en koren. Van pop tot gospel, van klassiek tot rap en van smartlap tot studentenkoor: iedereen is welkom! Want: hoe leuk is het om samen te zingen?

Deel:

Wat kan je verwachten van 'Zing!'?

In elke aflevering staan drie zanggroepen in de spotlight, waarvan er uiteindelijk één doorgaat naar de grande finale. Wie dat is, bepaalt onze driekoppige jury. De kracht van samen zingen staat uiteraard weer centraal. Wie wordt de opvolger van Hemelwaters en gaat er dit jaar vandoor met de titel ‘Beste zanggroep van Nederland 2024’? Misschien zijn jullie dat wel!

Goed om te weten...

  • Voor een deelname geldt een minimumleeftijd van 15 jaar. 
  • Minimaal 3 leden, maximaal 50 leden per groep. 
  • Er wordt gewerkt met jullie eigen repertoire. 
  • Opnames vinden eind mei/begin juni 2024 plaats (Media Park, Hilversum).

Meld jouw groep of koor nu aan!

Aanmelden kan vanaf nu via onderstaand formulier. Let op: we vragen ook om een aantal muzikale video's te uploaden. Houd hier rekening mee voor je het formulier invult. Zien we jullie aanmelding snel tegemoet?

Direct aanmelden voor 'Zing!'
Direct aanmelden voor 'Zing!'

We sturen je door naar het aanmeldformulier van ITV Studio's, met wie we het programma 'Zing!' maken.

Twijfel je of jouw zanggroep of koor mee kan doen? De redactie van 'Zing!' staat je graag te woord. Je kunt de Zing!-redactie bereiken via het mailadres zingredactie@itv.com.

--:--