Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Komende week: gastedities van Lazarus staat op!

Deel:

Aankomende week hoor je in de vroege ochtend niet de vertrouwde stem van Rikko. Hij heeft een aantal mensen gevraagd de ochtendgedachtes van hem over te nemen, onder wie bijvoorbeeld de Theoloog des Vaderlands, Claartje Kruijff.

Omdat onze rubriek Lazarus staat op een eigen boek heeft, vieren we dat met wat bijzondere edities van onze ochtendgedachte. Afgelopen week kon je Lammert Kamphuis en Paul Visser al horen in een bijzondere duo-popupgedachte met Rikko. Komende week gaan vijf gast-Lazarussen ervaren hoe het is om in alle vroegte de oude teksten te lezen en daarover je gedachten te laten gaan.

Maandag wordt de week geopend door Reinier Sonneveld. Dinsdag hoor je de gedachten van Job van Schaik, journalist bij Dagblad van het Noorden en Lazarus-blogger. Op woensdag is het de beurt aan Theoloog des Vaderlands Claartje Kruijff. Donderdag is er in alle vroegte een spoken word van de Droominee (Rik Zutphen) en vrijdag sluit Lazarus-eindredacteur Marieta van Driel de week af.


afbeelding
afbeelding.

De mooiste 25 ochtendgedachten van de afgelopen tijd vind je nu in dit boek: Lazarus staat op. De teksten van Rikko zijn aangevuld met prachtige illustraties van zijn vrouw Joanne Zwart. Meer info vind je hier.

--:--