Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Online special 'Nederland Zingt': 'Rust bij God'

Zaterdag vanaf 18.00 uur op YouTube

Deel:

Omdat Nederland Zingt (EO) vanavond moet wijken voor een rechtstreeks verslag van het WK schaatsen, is er geen koor- en samenzang op NPO 2. Wel kunnen we via YouTube kijken naar een online special van het programma rond het thema: 'Rust bij God'. 

De Veertigdagentijd is begonnen. Voor veel mensen is dit een periode om stil te staan bij de lijdensweg van Jezus. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld te vasten, veertig dagen geen sociale media te gebruiken of door op andere manieren rust te zoeken in het dagelijkse leven. Daarom staat deze online special van Nederland Zingt (EO) in het teken van ‘Rust bij God’.

Kijk hier zaterdag vanaf 18.00 uur naar de online special van het EO-programma 'Nederland Zingt' (tekst loopt door onder de video): 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Er komen vanavond in Nederland Zingt prachtige liederen voorbij, zoals ‘Stil' ('Verberg mij nu)’, ‘Uw genade is mij genoeg’ en ‘Witter dan sneeuw’. Kijk mee en beleef met deze uitzending een mooi begin van de Veertigdagentijd.  

Online uitzending 'Nederland Zingt' via YouTube

Samen zingen, samen geloven met hoopvolle liederen vanuit verschillende tradities en kerken. Daarvoor stem je iedere zaterdagavond rond 18.00 uur af op Nederland Zingt op NPO 2. Maar helaas moet het programma deze zaterdagavond wijken voor het WK schaatsen. Daarom zendt de EO vanavond een online editie uit: vanaf 18.00 uur te zien via YouTube

Geschreven door

Bart van Delen

--:--