Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jezus2033

Help jij mee om het verhaal van Jezus bekend te maken? De komende 10 jaar brengen wij met Jezus2033 de eeuwenoude verhalen van Jezus dichterbij jou én de mensen om je heen.

Wat is Jezus2033?

In 2030 is het tweeduizend jaar geleden dat het verhaal van Jezus van Nazareth begon. Drie jaar trok Jezus rond en vertelde over Gods liefde voor iedereen. Zijn dood veranderde alles en werd een nieuw begin. Het verhaal van Jezus werd vervolgens een wereldwijde beweging die de geschiedenis veranderde. De komende tien jaar willen we het het levensverhaal van Jezus en de impact van zijn leven op allerlei manieren over het voetlicht te brengen in de Nederlandse massamedia. We werken toe naar 'het tweeduizend jaar-moment'. Dan staan we met  zoveel mogelijk Nederlanders stil bij het leven en de boodschap van Jezus van Nazareth wanneer Christenen over de hele wereld voor de tweeduizendste keer Pasen vieren.

Hoe kan ik bijdragen aan Jezus2033?

Samen maken we het mogelijk

Jezus is nog maar voor 20% van de Nederlanders relevant voor het persoonlijke leven. Met zoveel mogelijk partners wil de EO de relevantie van Jezus laten groeien zodat in 2033 Nederlanders tweeduizend jaar christendom samen vieren.

Het verhaal van Jezus vertellen we niet alleen! Doe je mee met jouw organisatie? Laat je email achter en deel jouw plannen met ons.

--:--