Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bestel hier je favoriete Eva-product

Een jaarabonnement op de Eva mét cadeau, de relatiespecial ‘Ondersteboven’ inclusief online training, het Pubergedoe magazine of juist een training ‘Groeien in goede gewoontes’. Koop hier jouw favoriete Eva-product. Leuk voor jezelf of voor een ander.

Eindejaarsactie: Jaarabonnement op de Eva + cadeau & €25 korting
Eindejaarsactie: Jaarabonnement op de Eva + cadeau & €25 korting

Ontvang een jaar lang het extra dikke Eva magazine + een mooi welkomstgeschenk, zoals Paulie Pocket oorbellen, of een mooie kaarsenstandaard. Inclusief nieuwsbrieven en korting op Eva's online trainingen.

Relatiespecial ‘Ondersteboven’

Nu voor 18,95, inclusief gratis videotraining

Relatiespecial ‘Ondersteboven’

Leer hoe jouw relatie staat als een huis, wat relatietherapeuten van hun huwelijk leerden, of ga op één van de 47 originele date-ideeën. Inclusief gratis videotraining van relatietherapeut Julie Sharon.

Pubergedoe magazine

Bestel nu voor 9,95

Pubergedoe magazine

Een magazine over puberzweet en ander leed, voor puberouders die af en toe met de handen in het haar zitten. Met o.a. Kluun, Annemarie Geerts (@demammavan) en BN'ers over hun eigen puberteit.

Eva's online trainingen

Vraag aan vanaf 38,95

Eva's online trainingen

Ontwikkel jezelf met één van onze online trainingen. Leer bijvoorbeeld hoe je ontspannen kunt omgaan met hoogsensitiviteit, groeit in goede gewoontes of zingeving vindt in de stilte.