Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gerja Wolf

Presentatrice

Achtergrond en carrière

Gerja Wolf is geboren op 1966 in Vlaardingen. Ze studeert Klassiek Solozang aan het conservatorium in Zwolle en is vervolgens op vele plaatsen als freelance solo- en koorzanger te horen. Een aantal jaar woont Gerja in het buitenland om onder andere te werken als dirigent op de muziekschool en zangles te geven. Terug in Nederland volgt Gerja een opleiding tot stemacteur en begint ze met werken bij de Evangelische Omroep.

EO-programma’s

Gerja werkt sinds 2012 bij de Evangelische Omroep. Ze start haar carrière bij de EO op het Klanten Contact Centrum en maakt in 2016 de overstap naar de radio-afdeling. Hier begint ze als redacteur en regisseur voor onder andere De Muzikale Fruitmand en Nederland Zingt Gospel en ze presenteert tot 1 januari 2021 Musica Religiosa.

Ondertussen presenteert Gerja elke zaterdag- en zondagavond Thuis op 5. Zij spreekt wekelijks de radiospotjes in voor EO Metterdaad en voorzag onlangs een aflevering van EO Metterdaad en de Natuurdocu ‘Super Squirrels’ van een passende voice-over.

Verder

Gerja is naast haar presenteerwerk als stemacteur onder andere te horen in landelijke en regionale radio- en tv-commercials, audioboeken en corporate films. Gerja is en blijft muzikant en wordt regelmatig gevraagd voor trouwdiensten. Tot slot geeft zij ook workshops aan muziekteams in allerlei kerken door heel Nederland.

Vraag?

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over een programma? Stuur dan een e-mail naar eo@eo.nl.

--:--