Joram Kaat

Presentator

Achtergrond en carrière

Joram Kaat wordt op 5 februari 1994 geboren in Dordrecht. Na het behalen van zijn havo-diploma studeert hij Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Joram weet al op vroege leeftijd dat hij wil presenteren. Na een paar proefuitzendingen op vijftienjarige leeftijd bij de lokale omroep van Zwijndrecht, maakt Joram anderhalf jaar het radioprogramma ‘Tegengas’. Na twee jaar werken bij Atos RTV, maakt hij in 2011 de overstap naar de Evangelische Omroep.

EO-programma’s

Joram is sinds 2011 in dienst van de Evangelische Omroep en begon bij Xnoizz Positive Radio, waar hij programma’s als ‘De Soos met Joram’, ‘The Hangout’ en ‘Refresh’ maakt. In 2014 begint Joram op 3FM en neemt hij het programma ‘Jouw Weekend Finale!’ over van Klaas van Kruistum.

Het meest recente radioprogramma dat Joram presenteert is ‘Kaat tot Laat’, waarmee hij elke zondagavond tussen 22.00 - 00.00 uur te horen is op 3FM. Ook is Joram sinds 2013 het gezicht van BEAM, het jongerenplatform van de EO. Hij presenteert video’s en evenementen, waaronder de ‘EO-Jongerendag’. In 2020 presenteert Joram de 'EO BEAM Kerkdienst' op NPO 2 en vanaf 2021 'Diep' op NPO 3.

Vraag?

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over een programma? Stuur dan een e-mail naar eo@eo.nl.