Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De 8 meest gestelde vragen over geloof en wetenschap

Wat als je (studerende) kind thuis komt met lastige vragen? Hoe ga je een gesprek over wetenschap en geloof aan? Lees meer

Christenen en wetenschappers in gesprek met Andries Knevel

Wat als je (studerende) kind thuis komt met lastige vragen? Hoe ga je een gesprek over wetenschap en geloof aan? En hoe kijken christelijke wetenschappers er zelf tegenaan? Deze gerenommeerde wetenschappers zijn christen en gaan in het programma Andries en de wetenschappers in gesprek met Andries Knevel. Ze geven vanuit hun perspectief antwoord op deze 8 meest gestelde vragen over geloof en wetenschap.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De 8 meest gestelde vragen over geloof en wetenschap 

Als God goed is, waarom is er dan kwaad in de wereld? Bestaat God wel? Dit zijn vragen die wetenschappers en christenen onder de loep nemen en hierover in gesprek gaan met Andries Knevel. Een online serie met 8 afleveringen waarin je makkelijk in het gesprek kunt verdwalen. Je ziet hoe zij op zoek gaan naar antwoorden op vragen die jij altijd al hebt willen weten vanuit het perspectief van gerenommeerde wetenschappers. 

Meer over het programma De 8 meest gestelde vragen over geloof en wetenschap

Naast De 8 meest gestelde vragen over geloof en wetenschap is er ook een televisie programma waar je met veel plezier naar kunt kijken, namelijk:  Andries en de Wetenschappers, waarin Andries in gesprek gaat met vier topwetenschappers.

Presentator

Gepresenteerd door

Andries Knevel

--:--