Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meer oases

Kefah Allush neemt je mee naar een aantal oases aan de hand van zijn beste tips.

Oase het Krijtlandpad

De-Dellen-landschap-liggend

Wil je een stevige wandeling maken in een onontdekt gebied? Ga dan eens wandelen op het Krijtlandpad. Karin runt samen met haar geliefde Frank aan de rand van bosgebied De Dellen een Bed and Breakfast. Deze wandeling staat zeker op mijn lijstje om nog een keer te gaan doen.

Lees waarom Karin en Frank daar zo graag wonen

Iets zaaien wat je daarna kunt oogsten

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Iets waar ik heel blij van word is mijn moestuin. De meeste mensen weten wel dat ik van koken hou. En eten koken is leuk, maar het is nog leuker als je eten kookt dat je zélf verbouwd hebt. Stiekem smaakt het dan nog lekkerder.

Kijk naar Waterhole: Africa's Animal Oasis

Waterhole

Camera's filmen 24 uur per dag bij een speciaal aangelegde waterpoel in Afrika. Een uniek experiment. Welke dieren zullen de poel vinden en hoe gaan ze die gebruiken? Ik vond het fascinerend om te zien hoe het dierenrijk werkt. Een aanrader om te kijken!

Bekijk de afleveringen

‘Ik voer graag een écht gesprek’

De rode draad in alles wat ik maak is het eerlijke gesprek. Over het leven, geloof en over de dood. De dingen die belangrijk zijn. Omdat ik heb ervaren dat het echte gesprek verbindt. Ik wil mensen bewegen om naar elkaar om te kijken, naar elkaar te luisteren en in liefde met elkaar te leven. Zo bouwen we samen aan een hoopvolle samenleving. Dáárom maak ik mijn programma’s, al jaren met veel passie. Help jij mee?

Wil je meer content die raakt? Steun ons

Wil je meer content die raakt? Steun ons

Met een maandelijkse bijdrage vanaf € 5 help jij ons om verhalen te vertellen die mensen raken in hun hart. Alleen met hulp van onze donateurs kunnen we dit blijven doen. Kies de actie die bij jou past.

Ik doe ook mee
--:--