Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Algemene reserveringsvoorwaarden

Hieronder vindt u de algemene reserveringsvoorwaarden van de Evangelische Omroep. Met ingang van 2020 maakt de EO gebruik van Paylogic als bestelplatform voor de evenementen. Er is in het begin nog sprake van een overgangssituatie. Deze voorwaarden gelden voor elke reservering die u bij de Evangelische Omroep maakt via het bestelplatform van Paylogic.

Annuleren van niet gratis (avond-)evenementen en concerten

Annuleren van niet gratis (avond-)evenementen en/of concerten van de EO (zoals de Nederland Zingt dag, de EO-Jongerendag, EO presents concerten, etc.), is niet mogelijk. Er wordt geen geld gerestitueerd.

Annuleren van overige evenementen

Bij annulering van overige evenementen betaalt u annuleringskosten en/of reserveringskosten volgens de annuleringsregels die bij dat evenement worden meegedeeld. Bij annulering worden eventueel toegestuurde e-tickets geblokkeerd, of deze nu per e-mail of uitgeprint per post zijn toegestuurd; deze tickets zijn dan niet meer te gebruiken.

Betaling binnen- en buitenland

Reserveringen kunnen uitsluitend online betaald worden met de betaalvormen iDeal (Nederland), Bancontact/Mister Cash (België) en SOFORT (Duitsland).
Het geld wordt direct van de rekening afgeschreven. Ook bijbestelde producten worden direct betaald. Eventuele lidmaatschappen die via de EO-acties pagina zijn afgesloten worden op een ander moment van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven.

EO-lidmaatschap

Voor deelname aan een EO-ledenactiviteit of evenement is een lidmaatschap van de EO verplicht. In sommige gevallen hoeft alleen de hoofdboeker lid te zijn. Bent u nog geen EO-lid, dan kunt u zich daarvoor in enkele gevallen via het reserveringsformulier opgeven. Wanneer dit niet mogelijk is wordt u verwezen naar de EO-acties pagina om daar eerst uw lidmaatschap te regelen. Als nieuw EO-lid kunt u profiteren van kortingen en voordelen bij producten en evenementen van de EO. Wanneer u bij uw reservering aangeeft lid te zijn, maar dat volgens onze administratie niet bent wordt er automatisch een lidmaatschap gestart.

Hoe weet u of u al EO-lid bent?

  • U bent lid van Eva, Visie, BEAM of Nederland Zingt en heeft in het verleden geen bezwaar gemaakt tegen het meetellen als lid zonder extra kosten óf u bent recent lid geworden van een van bovenstaande tijdens een evenement.
  • U heeft een lidmaatschap van de EO en betaalt (het eerste jaar) €6,00, €10,00 of €18,00 (incasso) of €7,50, €11,50 of €19,50 (acceptgiro).
  • U steunt de EO met een vast bedrag per maand en hebt daarbij te kennen gegeven ook lid te willen zijn. 

Een lidmaatschap van de EO loopt - zonder wederopzegging - na een jaar automatisch door voor het reguliere tarief (in 2020 is dit €18,00 per jaar). Na betaling is uw lidmaatschap telkens een jaar geldig. Opzeggen kan op elk gewenst moment.

Privacy

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt of ongevraagd gebruikt voor e-mailmarketing. Voor andersoortig contact houden wij ons aan algemeen geaccepteerde gedragsnormen, zoals Code Goed Bestuur (NPO), Infofilter en Thuiswinkel.

E-tickets

Wanneer u heeft gereserveerd voor een evenement en de betaling is geslaagd, dan ontvangt u de tickets direct. Op de bevestigingspagina van de reservering staat een link naar de E-tickets. Er wordt een bevestiging van de reservering naar het opgegeven mailadres gestuurd. In de mail staat ook een link naar de E-tickets. Er kan ook voor worden gekozen om de tickets per post te laten opsturen. De extra kosten hiervoor bedragen €2,50 per bestelling.
Zorg er altijd voor dat uw e-mailadres correct is ingevuld. De EO is niet aansprakelijk als de e-mail niet bezorgd wordt wegens een verkeerd opgegeven e-mailadres. U dient uw e-ticket gedurende de hele dag/avond bij u te houden. Er kan nogmaals om gevraagd worden.

Wijzigen

Neem voor wijzigingen contact op met de klantenservice van Paylogic. Wijzigingen zijn slechts beperkt mogelijk. Er worden wijzigingskosten in rekening gebracht.

Informatievoorziening

Uw e-mailadres gebruiken we om u eventueel op de hoogte te houden van het evenement waarvoor u heeft gereserveerd. Dit betreft maximaal vijf nieuwsbrieven. 

Laatste wijziging op: 8 augustus 2020

--:--