Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Typisch: Zwarte Water': boer Harm (88) op nieuwe missie

Nieuwe afleveringen; maandag t/m donderdag, 19.20 uur, NPO 2

Deel:

In de nieuwe reeks Typisch: Zwarte Water (EO) volgen we bijzondere bewoners van  Zwartsluis, Genemuiden, Hasselt en een deel van Zwolle. Zo ontmoeten we de 88-jarige boer Harm. Nu zijn koeien de deur uit zijn, heeft hij eindelijk tijd voor een nieuwe missie. 

In de eerste aflevering onderneemt boer Harm zijn wekelijkse brommobiel-expeditie. Hij is op weg naar de plaatselijke Chinees, om zijn favoriete schotel af te halen. Nu hij niet meer voor zijn dieren hoeft te zorgen, heeft hij eindelijk tijd voor andere zaken. Zelfs een griep weerhoudt hem deze week in Typisch: Zwarte Water niet van een belangrijke nieuwe missie. En misschien komt er toch nog een vrouw in het leven van boer Harm?

(Tekst loopt door onder de video.) 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Theo onthult deze week de culinaire geheimen van de oudhollandse pannenkoek aan vriend en vluchteling Abra. Verzamelaar Freek raakt in de ban van het mysterie van een hoogst zeldzaam blikje Buisman-koffiesiroop. Ondertussen zoeken Aart en Iet een opvolger voor hun bijzondere levenswerk onder Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Typisch Zwarte Water Theo
Theo laat vluchteling Abra kennismaken met de Nederlandse keuken.

Zanger Roelof Jan smeedt plannen om beroemd te worden buiten het stroomgebied van het Zwarte Water. Tiny en Henk hebben deze week in Typisch: Zwarte Water kopzorgen over de komst van de burgemeester in verband met hun diamanten huwelijk.

Typisch: Zwarte Water

In een nieuwe Typisch-reeks strijken we neer langs de oevers van het Zwarte Water. Van Zwartsluis tot Zwolle: in het stroomgebied van deze Overijsselse rivier volgen we drie weken lang het dagelijks leven van een aantal bijzondere inwoners. Kijk alle afleveringen van Typisch: Zwarte Water terug en lees het laatste nieuws over de serie. 

Vanaf 10 februari, maandag t/m donderdag, 19.20 uur, NPO 2

--:--