Ga naar submenu Ga naar zoekveld

5 tips hoe jij kunt laten weten dat je verliefd bent

Al die vlindertjes in je buik die beginnen te fladderen zodra je je crush ziet… Geef maar eerlijk toe: Je bent VERLIEFD! Het is een heerlijk gevoel om verliefd te zijn. De zon lijkt ineens vaker te schijnen en je zweeft op een roze wolk door het leven. Maar hoe weet je of diegene hetzelfde voelt voor jou? En hoe maak jij jouw gevoelens voor hem of haar duidelijk? Met deze tips laat jij je crush weten dat je helemaal IN LOVE bent.

Deel:

Samen snack

Weet jij wat het lievelingssnackje van je crush is? Heel toevallig pak jij dit in de pauze uit je tas. Natuurlijk vraag je of hij of zij ook wil. Op deze manier trek je de aandacht en kan je gezellig samen genieten van het lekkers.

Looking good

Een goed begin van een gesprek kan beginnen met het maken van een complimentje. Heeft je crush geweldige sneakers aan of zitten zijn of haar haren vandaag extra cute? Vertel het! Wie wordt er nou niet blij van zo’n lief complimentje?!

Social media

Kom je iets tegen op social media wat jou echt aan diegene doet denken? Stuur dit door en leg uit waarom je aan hem of haar moest denken. Diegene zal zich vereerd voelen dat jij zomaar aan hem of haar denkt.

Smile

Maakt je crush een grapje? Dan lach jij natuurlijk extra hard. Sowieso is lachen een goed plan, want vrolijkheid trekt aan!

De waarheid

Verzamel alle moed die je hebt en vertel het hem of haar gewoon. Dat is natuurlijk superspannend, maar dan weet je wel gelijk wat de ander van jou vindt.

verliefd2

Chico’s Levi en Jayden geven jou graag gouden tips voor het veroveren van jouw crush!

Levi: Als ik een meisje leuk vind, zou ik veel naar haar lachen en als je met een grote groep bent, zou ik bij haar gaan staan. Ik zal haar ook meer aandacht geven dan anderen. Als iemand een nare grap maakt, zou ik voor haar opkomen. Probeer vooral met elkaar af te gaan spreken en dan komt de rest vanzelf.

Jayden:Mijn tip is om gewoon een gesprek te starten met diegene, kijk eerst of jullie wel echt bij elkaar passen. Als dat goed zit, probeer te vragen of jullie een keertje iets kunnen gaan doen, met z'n tweeën. Op die date kan je dan heel makkelijk wat hints geven.

Wist je dat CHICA ook een magazine heeft? Daar vind je dit recept maar ook POWER verhalen van andere CHICA’s, fashion TIPS, en de gekste feitjes & fabels over je lichaam!

CHICA magazine

Lees ook over:

CHICA magazine
--:--