Ga naar submenu Ga naar zoekveld

7 cadeaus die mooi zijn om te geven bij een doop of belijdenis

Ideeën ter inspiratie

Iemand in je omgeving wordt gedoopt of doet belijdenis: altijd een bijzonder moment! Voor zo’n gelegenheid wil je graag iets meenemen, maar wat? Dit lijstje met cadeaus (voor kinder- én volwassendoop!) helpt je verder.

Deel:

Voor kinderen 

1) Boek: Je bent gedoopt

Dit boek is speciaal gemaakt voor het belangrijke moment van de doop. Gevuld met aansprekende gebeden en gedichten, die prachtig aansluiten bij het thema. Verder is het boek ook nog leuk opgemaakt in een warme vrolijke stijl.

Je_bent_gedoopt_formaat__1_

2) Zilveren plaatarmbandje 

Heel klein, maar heel mooi. Dit zilveren armbandje is speciaal voor baby’s bij hun doop. Een prachtig, persoonlijk geschenk, want de naam van het kindje kan in het armbandje gegraveerd worden.

zilverenarmband_formaat

3) Poster: ik ga slapen, ik ben moe

Deze vrolijke poster staat prachtig op de babykamer. En heeft ook nog eens een mooie, herkenbare tekst. Je vindt dit cadeau bij Lifeprints. 

Poster_formaat__3_

Voor volwassenen

1) Lifeprints geschenkboek: ‘Ik zal er zijn’ 

Ik zal er zijn, een prachtige belofte van God die in dit boek centraal staat. De invulling is bemoedigend en vol schitterende ontwerpen en inspiratie. 

Lifeprints_geschenkboek_formaat_2_

2) Armband met Bijbeltekst 

Niet alleen voor kindjes is een armband een mooi cadeau, maar ook voor volwassenen. Bijvoorbeeld met een mooie Bijbeltekst erin gegraveerd of deze met de tekst Faith er op. 

Faith_armbandje_formaat_2_

3) Boek: Pen de Preek

Onthouden wat er in de preek gezegd wordt is niet altijd even makkelijk. Door mee te schrijven onthoud je meer en het is ook nog eens leuk. Dit boek heeft ruimte voor notities, maar geeft ook creatieve schrijfopdrachten voor bij de preek. Dit cadeau is te bestellen bij bol.com

Pen_de_Preek_formaat__3_

4) Trui met christelijke tekst

Deze truien zijn net iets origineler dan de gemiddelde trui en je draagt gelijk een mooie boodschap uit. Dus een heel toepasselijk cadeau voor bij een doop. 

Christelijke_trui_formaat_4_
--:--