Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bedankt voor je gift!

Meer van de EO

Wat leuk dat je meer over de EO te weten wilt komen! De EO is een eigentijds mediabedrijf en maakt deel uit van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, willen we verhalen vertellen over God en het volgen van Jezus.

Deel:

Wij maken verhalen die gaan over het geloof. Maar ook over belangrijke thema’s in het publieke debat. Die prikkelen, hoop geven en verbinden. Je vind hier een aantal mooie programma’s waar we ons op dit moment voor inzetten.

EO-Jongerendag

EO Jongerendag

Al vele, vele jaren weten jaarlijks duizenden jongeren de weg naar de EO-Jongerendag te vinden. Een dag die ieder jaar weer indrukwekkende momenten oplevert. Wij vroegen naar jullie herinneringen aan de EO-Jongerendag.

Herinneringen aan de EO-Jongerendag

Wegdromen met Rail Away

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geniet van de mooiste plekjes van Nederland met de trein. Hartje zomer stapten we in Valkenburg op de stoomtrein die ons over het legendarische  Miljoenenlijntje naar station Simpelveld bracht. 

Bekijk afleveringen van Rail Away

Kijk naar 'De oude wereld, de dingen die voorbij gaan'

Kefah de Oude Wereld

In ‘De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan’ gaat Kefah Allush op ontdekkingstocht dwars door Europa. In de Europese Green Deal is afgesproken dat Europa in 2050 het eerste klimaatneutrale continent moet zijn. Hoe realistisch is dat, en wat betekent deze Brusselse droom voor de gewone burger?

Bekijk de afleveringen

Eerst Dit de Bijbelpodcast

Eerst dit is een dagelijkse Bijbelpodcast van EO en IZB voor thuis of onderweg. Elke dag ontvang je in 7 minuten een bijbellezing en relevante overdenking. Download ook de Eerst dit-app.

Meer info over de podcast Eerst Dit
Meer info over de podcast Eerst Dit

Hier vind je meer info en ook kun je gelijk de afleveringen beluisteren.

Wil je meer verhalen die raken?

Steun ons

Steun ons

Met een maandelijkse bijdrage vanaf € 5 help jij ons om verhalen te vertellen die mensen raken in hun hart. Alleen met hulp van onze donateurs kunnen we dit blijven doen.

Ik doe mee

Blog Ik mis je

Als blogger bij Ik mis je, houdt Jeroen ons op de hoogte van zijn avonturen. Met vandaag: Weer naar het Kuuroord.

Lees mee in Jeroen’s eerste blog
Lees mee in Jeroen’s eerste blog

Omzien naar de ander

In Soep, sores en soelaas zoekt Bert van Leeuwen hoop en inspiratie bij mensen die in de randen van onze samenleving gedrukt worden. Bekijk hier het verhaal van Garrick en Hanoch, begeleiders in het instroomhuis voor dak- en thuislozen.

Kijk Soep, sores en soelaas
Kijk Soep, sores en soelaas

Wil je meer?

Ben je nieuwsgierig geworden naar andere programma's, series, podcasts of artikelen die de EO maakt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je de mooiste verhalen vanuit de EO direct in je mailbox.

--:--