Ga naar submenu Ga naar zoekveld

CHICA komt met een zomer magazine!

Het meidenplatform CHICA heeft iets nieuws! Na een eerste seizoen op tv, YouTube en een podcast, geeft CHICA nu ook advies op papier, in de vorm van een zomer magazine!

Deel:

Zelfvertrouwen

CHICA is het platform dat gemaakt is voor, door en over tienermeiden. Bijna ieder tienermeisje worstelt wel eens met haar zelfvertrouwen. “Je hoeft niet onzeker te zijn en tegen een ander op te kijken. Je bent goed zoals je bent!” Met die boodschap opent Anne-Mar Zwart het gloednieuwe CHICA magazine.

In het magazine bespreken we alles wat ook maar enigszins lastig, gevoelig, emotioneel of awkward is. Daarnaast staat het magazine bomvol leuke verhalen, tips en opdrachten met als thema zelfvertrouwen.

Onzeker (en dramatisch)

Zo deelt Rachel Rosier bijvoorbeeld dat ze op de middelbare school best onzeker was (en ook een beetje dramatisch): “Ik plakte mijn kamer vol met gezellige feitjes over mezelf: ‘Je bent dik’ en ’Niemand mag jou’. Zodat ik er continu aan herinnerd werd dat ik een vreselijk stuk vreten was.”

Verder in CHICA

Ook lees je powerverhalen van andere CHICA’s die hun zelfvertrouwen overwonnen, de gekste feitjes en fabels over je lichaam, fashiontips, recepten, testjes, advies om een goede eerste indruk te maken op je nieuwe school en een eerlijke column van Anne Appelo: “Ik bond mijn haar vast in 2 vlechtjes zodat je mijn krullen niet zag. Ik probeerde zo veel mogelijk te laten zien dat ik net zo was als mijn witte vriendinnen.”

CHICA is speciaal voor meiden die meer willen weten over zichzelf en de wereld om hen heen. Het perfecte magazine voor jouw dochter, zus, nichtje of kerkgroep! Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over het magazine? Klik dan hieronder.

CHICA magazine

Lees ook over:

CHICA magazine
--:--