Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De anti-dip trip: de leukste dingen om te doen in januari

De gezelligheid van de decembermaand is weer voorbij. De kerstlichtjes zijn opgeruimd en er ligt een nieuw jaar voor je. Misschien zie je ertegen op, of ben je toe aan zomer. Hoe dan ook, met deze 6 tips kom jij januari makkelijk door!

Deel:

Vlieg als een vogel met The Flight Experience

Met The Flight Experience lijkt het alsof je echt vliegt! Met de mooiste filmbeelden die geprojecteerd worden op een enorm bolvormig scherm en aanvullende special effects, vlieg je over Nederland heen.

Een wellnessdagje

WONDR

Verwonder je, laat je inspireren en word blij! Dit bijzondere pop-up museum werd gemaakt door kunstenaars. Duik in een bad van roze marshmallows, neem een confettidouche en wordt één met de kunstwerken. Na een bezoek aan WONDR is die winterdip nergens meer te bekennen. Check het hier!

De winter-Efteling.

De gezellige wintersfeer is de hele maand januari nog te proeven in de Efteling. Leuk voor de kinderen, maar misschien stiekem nog wel leuker voor volwassenen omdat je weer even kind kunt zijn!

Een feel-good-film

Ga lekker naar de bioscoop en kijk een film waar je blij van wordt! Bijvoorbeeld The Peanut Butter Falcon. Wij schreven een recensie over deze film, die vind je hier.

Mini-stedentrip

Kijk bijvoorbeeld eens in de Spoordeelwinkel van de NS! Voor 19 euro scoor je al een dagretour naar een leuke stad in Nederland.

Lees ook: 6 tips voor een gezonde start van 2020

Beeld: Priscilla Du Preez / Unsplash

Geschreven door

Hedi Kruithof

--:--