Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De Bauers in Argentinië

Het land van koningin Maxima, Maradona en de tango

Vanaf donderdag 2 januari gaan De Bauers weer op reis. Ditmaal bezoeken ze Argentinië, het geboorteland van onze koningin. Frans en Mariska dompelen zichzelf acht afleveringen lang op geheel eigen wijze onder in de cultuur van dit Zuid-Amerikaanse land.

Deel:

Voor Frans en Mariska was het een bijzondere reis: "Argentinië, het geboorteland van Maxima, heeft ons enorm verrast. Het was een adembenemende reis met bijzonder mooie landschappen en geweldige steden en dorpjes. De mensen die we hebben ontmoet, hebben een plek in ons hart gekregen en we zijn hun ook dankbaar voor hun gastvrije ontvangst."

De_Bauers_in_Argentini_euml_-2

Ontdekkingsreis

"Voorheen dachten wij dat Argentinië alleen maar stond voor voetbal, tango en natuurlijk de steaks! Nu weten we wel beter; het is een geweldige ontdekkingsreis geweest. Met een koffer vol mooie herinneringen zijn we terug naar Nederland gegaan en we zijn trots dat heel Nederland dit mooie land door onze ogen nog beter leert kennen. Het was een avontuur met een lach en een traan."

Indrukwekkend

In de eerste aflevering is te zien hoe Frans en Mariska zich zo goed mogelijk voorbereiden op hun reis en ontmoeten ze Carel Kraayenhof. Hij bespeelt de bandoneon, waarmee hij onze koningin tot tranen toe beroerde tijdens haar bruiloft. Er staat tijdens de reis natuurlijk nog veel meer op het Argentijnse menu. Zo trappen De Bauers een balletje op het heilige gras waar ooit Diego Maradonna zijn carrière begon en maken ze een indrukwekkende wandeling met lama’s door het imponerende Andesgebergte. Ze ontmoeten ook locals en Nederlanders die daar een leven hebben opgebouwd. Uiteraard wagen zij zich ook aan een traditionele Argentijnse tango.

‘De Bauers in Argentinië’

Vanaf donderdag 2 januari, 20.30 uur, RTL 4

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--