Ga naar submenu Ga naar zoekveld

DIY: een verwenpakket voor een bijzondere persoon!

een originele manier om iemand in het zonnetje te zetten!

Ken jij iemand in jouw omgeving die al lang ziek is? Of wil gewoon iemand die je dierbaar is verassen? Een care package is een originele en persoonlijke manier om te laten merken dat je aan hem of haar denkt. Eigenlijk is het gewoon een kartonnen doos vol lekkere en leuke dingen. Met wat leuke tips geef je 'm een creatief tintje.

Deel:

Bekijk de video hierboven!

Versie 1: de verwennerij-doos

koekjesGIF (.gif)

Deze doos bevat haar favoriete chocolade, zelfgebakken koekjes, lekkere verse thee. Allemaal dingen waar je vrolijk van wordt. Een leuke mok, een speciale thee, honing, lekkere zachte sokken of een warme trui. 

Versie 2: doe-dingen

kleurboekGIF (.gif)

Een leuke film, haar favoriete tijdschrift (de nieuwste Eva natuurlijk) of misschien een kleurboek? Als iemand voor lange tijd in bed ligt, is het niet meer dan normaal dat je je gaat vervelen. Daarom zijn dit soort cadeautjes heel erg leuk om te ontvangen.

Versie 3: persoonlijke cadeaus

potje (.gif)

Een persoonlijk cadeautje is misschien wel het leukst om te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kussensloop of mok met persoonlijke foto. Ook heel leuk: een glazen potje met allemaal quotes en/of bijbelteksten om je vriendin een hart onder de riem te steken, ook op een later moment.

--:--