Ga naar submenu Ga naar zoekveld

DIY maskertje van AVOCADO

YAY, het is ME-TIME! Even tijd voor jezelf. Wat is nou fijner dan chillen terwijl je huid lekker zacht wordt? Trek de koelkast maar open, want wie weet heb je alles al in huis om dit heerlijke, verzorgende maskertje te maken.

Deel:
MaskertjeNodig

Wat moet je doen?

Het is echt super-easy om dit maskertje in elkaar te flansen. Snijd de avocado doormidden en haal de pit eruit. Haal het vruchtvlees (al het groene) eruit met een lepel. Prak het tot het helemaal zacht is. Voeg daarna de yoghurt, honing en olijfolie toe en roeren maar.

Ready?!

Dan kun je het groene goedje op je gezicht smeren! LET OP smeer het niet te dicht rond je ogen en je mond. Wil je extra ontspannen? Leg dan schijfjes komkommer op je ogen, dat helpt tegen die vervelende wallen. Misschien ruikt een kant-en-klaar maskertje lekkerder, maar WOW, dit maskertje is helemaal natuurlijk en kun je zelfs opeten, het smaakt een beetje naar guacamole.

Laat het maskertje 10 minuutjes zitten en was je gezicht daarna schoon met water. LET OP als je huid begint te branden, haal het er dan gelijk af!

Wist je dat CHICA ook een magazine heeft? Daar vind je dit recept maar ook POWER verhalen van andere CHICA’s, fashion TIPS, en de gekste feitjes & fabels over je lichaam!

CHICA magazine

Lees ook over:

CHICA magazine
--:--