Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Doe mee aan de Open Huisdieren Bingo!

Vol met diervriendelijke liedjes

Je kunt al iedere werkdag meedoen aan de muziekbingo in Open Huis op NPO Radio 5, maar op 4 oktober vindt er een speciale editie plaats ter ere van dierendag. Namelijk: de ‘Open Huisdieren Bingo’.

Deel:

‘’Zo leuk om iedere weekdag met honderden mensen de Evergreen Top 1000 bingo te spelen’’, geeft presentator Henk van Steeg enthousiast aan. ‘’Luisteraars zijn er voor de heerlijke muziek, maar natuurlijk ook voor de fijne prijzen’’, vult hij aan met een knipoog. Zo maak je iedere dag kans op een DAB+ radio. Maar op 4 oktober vindt er wel een hele speciale editie van de bingo plaats. ‘’Dan spelen we de ‘Open Huisdieren Bingo’ met liedjes van bands als The Cats, The Byrds en liedjes als ‘Vogeltje wat zing je vroeg’ en ‘Fireflies’ van Owl City’’, laat Henk weten. 

Zelf heeft Henk thuis twee konijnen genaamd Bonnie en Bunny. ‘’We hebben ook een kip, Slaapkopje. Ze mogen helaas niet meespelen, maar ze krijgen wel wat extra sla of een heerlijke naaktslak. Al is dat laatste met dierendag misschien een minder goed idee…’’.

Doe op woensdag 4 oktober van 14.00 tot 16.00 uur mee aan de ‘Open Huisdieren Bingo’ op NPO Radio 5 in EO’s Open Huis. 

Maak je bingokaart alvast hier aan!

--:--