Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Download nu gratis: paaskaarten en -achtergronden

De leukste paaswensen op kaartje

Dit jaar herdenken we de dood en opstandig van de Heer misschien wel bewuster dan normaal. Als mooie reminder hebben we een aantal paasachtergronden voor je telefoon gemaakt. En een aantal paaskaarten, om te sturen aan de mensen met wie je Pasen nu niet samen kunt vieren.

Deel:

Hoe mooi is het als je iedere keer als je op je telefoon kijkt, herinnerd wordt aan wat Jezus voor jou heeft gedaan. Dat kan met deze speciale paasachtergronden voor je telefoon.

Maar we hebben ook mooie kaarten voor de offline wereld gemaakt. Juist nu we zoveel mensen niet kunnen ontmoeten, is het leuker dan ooit om een kaartje te krijgen én te sturen. Daarom ontwierpen we een aantal mooie Paaskaarten. Voor de gemeenteleden die je dit jaar moet missen. Of die eenzame dame bij jou in de straat. Of je ouders waar je nu niet op bezoek mag. Je kunt vast legio mensen bedenken.

Hoe download je de achtergronden en kaarten?

Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te tikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf tevoorschijn. Via je laptop of desktop kun je afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechtermuisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.'

Wat is jouw favoriete paaskaartje?

Bekijk ook: Gratis download: wc-poster 10.000 redenen tot dankbaarheid

--:--