Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EO Panel: wat wil jij graag zien, horen of lezen?

Denk met ons mee!

Heb jij altijd al met ons mee willen denken? Dan is dit je kans: sluit je aan bij het EO Panel!

Deel:
Ik meld me aan
Ik meld me aan

Klik om je aan te melden voor het EO Panel

In dit panel werk je mee aan allerlei onderzoeken. Daardoor kunnen wij mooie programma’s, magazines en artikelen blijven maken. Ook sluiten we hierdoor nóg beter aan bij wat jij graag van ons wil zien.

Wat ga je doen?

Zo’n 1 à 2 keer per maand vul je een online enquête in via onze panelsite. Als er een nieuw onderzoek beschikbaar is, ontvang je hierover een mail. Allerlei onderwerpen komen aan bod: van vragen over wat jij vindt van ons nieuwe programma, welke onderwerpen je graag terugziet in onze magazines, tot vragen over met wie en wanneer jij graag tv kijkt.

Wat krijg je ervoor terug?

Door het invullen van de enquêtes, krijg jij de unieke kans om van invloed te zijn op de keuzes die we als EO maken. Ook spaar je punten met elke ingevulde enquête. Deze punten kun je inleveren voor een bol.com cadeaubon. Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer punten je spaart.

Hoe meld je je aan?

Leuk dat je je wilt aanmelden voor het EO Panel! Klik hieronder om je te registreren. Na het aanmelden, kun je direct deelnemen aan de eerste vragenlijst. Met dat onderzoek leren we jou graag beter kennen, waardoor we de volgende vragenlijsten gerichter op jouw interesses kunnen afstemmen. Bedankt voor jouw deelname en veel plezier!

Ik meld me aan
Ik meld me aan

Klik om je aan te melden voor het EO Panel

Privacy

De privacyverklaring van de EO is van toepassing. Deze is te vinden op: eo.nl/privacy.

--:--