Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Evangelist Jan Zijlstra (82) overleden na coronabesmetting

'Hij heeft 64 jaar lang het evangelie gepredikt'

De bekende gebedsgenezer Jan Zijlstra is op 82-jarige leeftijd overleden, meldt de NOS. Zijlstra werd enkele dagen geleden met een coronabesmetting opgenomen in het ziekenhuis.

Deel:

Zijn stichting Wings of Healing schrijft op de website: 'Vandaag, 9 september 2021 is tot ons groot verdriet evangelist Jan Zijlstra op 82-jarige leeftijd in zijn Heer en Heiland ontslapen. Hij heeft samen met zijn vrouw Herma, 64 jaar lang het evangelie gepredikt en was een zielenwinner pur sang die in zijn evangelisatie- en genezingsdiensten de bezoekers niet alleen over de Here Jezus vertelde, maar ook voor de zieken bad. Hij had een duidelijke roeping om het getuigenis van Jezus Christus bekend te maken: De God van wonderen is Dezelfde gisteren, heden en tot in eeuwigheid."

Zijlstra was als evangelist verbonden aan De Levensstroom Gemeente te Leiderdorp, waar hij in 1992 oprichter en tot in maart 2010 tevens voorganger van was. In 2013 kwam het tot een breuk met De Levensstroom. Vanaf 2014 was Zijlstra verbonden aan Wings of Healing, waarbij kerkdiensten, genezingsdiensten en andere bijeenkomsten in een sporthal te Warmond werden gehouden.

De herdenkingsdienst van woensdag 15 september kunt u hieonder terugkijken:

Herdenkingsdienst Jan Zijlstra

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--