Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kom naar de exclusieve voorpremière 'The Chosen' in theater

Derde seizoen van serie over het leven van Jezus

Op donderdag 30 november organiseert EO-Visie een unieke filmavond. In het sfeervolle theater Breede Beek in Nijkerk is er een voorpremière en gaan we met elkaar kijken naar twee afleveringen van het derde seizoen van 'The Chosen'.

Deel:

Deze serie is op de Bijbel gebaseerd en vertelt het verhaal van Jezus en zijn discipelen. The Chosen is wereldwijd in 156 landen te zien en door miljoenen mensen bekeken. Inmiddels is ook het derde seizoen verschenen. We bekijken samen de eerste twee afleveringen van dit nieuwe seizoen, en daarna is er gelegenheid voor ontmoeting met een hapje en een drankje. Onze gastheer is Jurjen ten Brinke.
Kosten voor dit arrangement bedragen € 15,00 pp. 

Nieuwe personages

Het derde seizoen introduceert twee nieuwe personages: Joanna en Jaïrus. Joanna wordt twee keer genoemd in het evangelie van Lucas. Ze is getrouwd met Chuza, de rechterhand van Herodes. In Lucas 24 staat dat zij ook een van de vrouwen was die het lege graf ontdekte. Jaïrus wordt in twee evangeliën genoemd als een synagogeleider wiens 12-jarige dochter door Jezus uit de dood werd opgewekt.

Levensvragen

Trouwe The Chosen-kijker Catharina Knol (28) heeft inmiddels iedere minuut van de eerste drie seizoenen gezien. “Ook deze derde serie bevat elke aflevering minstens één ontroerende scène die me diep in het hart raakte. De laatste episode gaat onder andere over de wonderbare spijziging met de vijf broden en de twee vissen. Geweldig om te zien! De leerlingen zijn onderdeel van dit wonder en zeggen vol enthousiasme: ‘Jezus geeft ons meer dan we nodig hebben.’ En dat is precies waar het om draait in het evangelie. Sommige scènes zijn zo mooi dat het bijna niet in woorden te vatten is.”

CHO34614_EditedHR

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--