Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gelovige transpersonen delen hun verhaal in 'Ken je mij?'

Vanaf zondag 16 oktober om 23.25 uur bij de EO op NPO 2

In vier nieuwe afleveringen van 'Ken je mij?' leren acht gelovige transpersonen elkaar kennen. In iedere aflevering staan twee mensen centraal die elkaar in een briefwisseling vertellen over hun genderdysforie en hun leven voor en na hun coming-out. Ze delen de reacties van onder meer hun familie en de kerk en vertellen wat dit deed met hun geloof.

Deel:

Er wordt de laatste tijd enorm veel over het onderwerp genderdiversiteit gesproken: in de politiek, het nieuws en in de samenleving worden allerlei meningen uitgewisseld en felle discussies gevoerd. Toch is de ervaring van veel transpersonen dat er veel meer over hen dan met hen gesproken wordt. In Ken je mij? laten we daarom acht gelovige transpersonen in verschillende levensfasen zélf aan het woord om hun eigen verhaal te delen.

Gespreksavond

Naar aanleiding van het programma organiseren we op donderdagavond 17 november een gespreksavond over dit thema met o.a. gasten uit het programma. De avond wordt gehouden in de kapel van het EO-gebouw. Meer informatie en de mogelijkheid om een ticket te reserveren volgen binnenkort.

--:--