Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gratis download: wees lief voor jezelf met deze poster

Je bent meer dan goed!

11 maart 2021 · Leestijd 2 min

Veel vrouwen hebben de neiging nogal streng voor zichzelf te zijn. Een ander manen we vooral rust te nemen, lief voor zichzelf te zijn. Maar zelf moeten we van alles. Ben jij zo'n type? Dan is deze gratis poster met mooie woorden van Bas Derks, net iets voor jou.

HOE DOWNLOAD JE DE poster?

Klik met je rechtermuisknop op de afbeelding en kies vervolgens voor de optie 'opslaan' of 'bewaar afbeelding als'. Vervolgens kun je de poster printen door het bestand dat je hebt opgeslagen te openen en te printen.

Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te tikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt dan vanzelf tevoorschijn. Je kunt het bestand dan doorsturen naar je pc of printer. Of via een lief berichtje aan iemand die deze mooie woorden wel kan gebruiken.

Download-eva-poster-ik-moet

Tekst: Bas Derks, @scharminkel
Illustratie: José Boekema

Peptalk

Soms zit je er even doorheen of ben je onzeker over jezelf. Eva heeft gratis 'peptalk kaartjes' voor je gemaakt, speciaal voor die dipmomenten. Een peptalk voor jezelf.
Je download de kaartjes hier. Zeg de woorden hardop en laat ze even tot je doordringen om ze vervolgens in je hart te bewaren. 

--:--