Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoe is het met Jannica van Barneveld?

Aanbiddingsleider in 'Andries': 'Het leven is niet maakbaar'

Deel:

Ruim twee jaar geleden kwam aanbiddingsleider Jannica van Barneveld in het nieuws, omdat ze een nieuwe lever nodig had én kreeg. Nu beseft ze meer dan ooit dat het leven niet maakbaar is. Zondag blikt Jannica terug in het interviewprogramma Andries (EO). 

Het leven van Jannica van Barneveld hing aan een zijden draadje. Omdat ze dringend een donorlever nodig had, werd er een oproep gedaan. Na een zenuwslopende periode kwam er net op tijd een lever beschikbaar. Dankzij dit donororgaan leeft ze nog. Jannica vertelt in Andries aan presentator Andries Knevel hoe deze ervaring haar heeft veranderd. 

Lees ook: Jannica leeft dankzij een nieuwe lever
Lees ook: Jannica leeft dankzij een nieuwe lever

Jannica studeerde theologie en is nu spreker en aanbiddingsleider. Haar oma was voor haar een grote inspiratie in het geloof, vertelt ze in de uitzending. Andries Knevel praat ook met Jannica over lijden. Dat vindt ze een moeilijk onderwerp, maar ze twijfelt nooit aan God.

Andries: Jannica van Barneveld

In zijn interviewprogramma Andries ontvangt presentator Andries Knevel christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden. In deze aflevering is aanbiddingsleider Jannica van Barneveld te gast.

Zondag, 12.35 uur, NPO 2 
(herhaling: maandag, 0.00 uur, NPO 2) 


Beeld: Willem Jan de Bruin 

--:--